Π. Νταής: "Ούτε ζητήσαμε, ούτε πήραμε χρίσμα από κανένα κόμμα..." - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Π. Νταής: "Ούτε ζητήσαμε, ούτε πήραμε χρίσμα από κανένα κόμμα..."

Π. Νταής: "Ούτε ζητήσαμε, ούτε πήραμε χρίσμα από κανένα κόμμα..."

Με έκπληξη διαβάσαμε το μεσημέρι της Τρίτης, ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, με την οποία καλούσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να ψηφίσουν στο β' γύρο των δημοτικών εκλογών στην Ηγουμενίτσα, τον Παναγιώτη Νταή... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή της τον Αύγουστο καλούσε τα μέλη του κόμματος "να ψηφίσουν κατά συνείδηση, να στηρίξουν προοδευτικά σχήματα εκτιμώντας, την διαδρομή και την στάση τους στα κρίσιμα ζητήματα της ΤΑ και των πόλεών μας".

Αλήθεια, τι άλλαξε από τότε και θυμήθηκαν να δώσουν στήριξη στον Π. Νταή στο β' γύρο;
Το μόνο που άλλαξε, είναι ότι έφυγε από τη μέση ο Αντώνης Μπέζας, τον οποίο φαίνεται πως στήριξαν ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ...!

Η τωρινή στήριξη στον Π. Νταή, το μόνο που προσπαθεί να καταφέρει είναι το ξέπλυμα από τη στήριξη στη ΝΔ και καπέλωμα του υποψήφιου δημάρχου, από κάποιους που δεν τοποθετήθηκαν εξ αρχής.

Και φαίνεται πως ο κ. Νταής, το αντιλήφθηκε και έσπευσε να απαντήσει άμεσα. Σε ανάρτησή του ο κ. Nταής, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη στο πρόσωπό του, αναφέρει:

"Όπως είναι γνωστό ο Συνδυασμός μας είναι και παραμένει μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση.

Επίσης γνωρίζουμε όλοι, ότι ούτε ζητήσαμε ούτε πήραμε χρίσμα από κανένα κόμμα. Τα στελέχη μας προέρχονται από όλα τα κόμματα.

Η υποστήριξη από οποιοδήποτε κόμμα είναι ευπρόσδεκτη, γίνεται στη βάση του προγράμματός μας για το Δήμο Ηγουμενίτσας και δεν αλλοιώνει σε καμία περίπτωση τα ανεξάρτητα αυτοδιοικητικά μας χαρακτηριστικά.

Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή τους και συνεχίζουμε υπερκομματικά μέχρι την τελική επικράτηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου