Κάλεσμα του Γιάννη Λώλου στους πολίτες - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Κάλεσμα του Γιάννη Λώλου στους πολίτες

Κάλεσμα του Γιάννη Λώλου στους πολίτες

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Απευθυνόμαστε σε σας, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια που βρεθήκαμε δίπλα σας, κοντά σας και όχι εξ αποστάσεως.

Καταθέσαμε από την πρώτη στιγμή τον απολογισμό των πεπραγμένων μας, ο οποίος δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν, ενώ παράλληλα σας κάναμε κοινωνούς ενός ολοκληρωμένου πολυεπίπεδου προγράμματος το οποίο βασίζεται σε ρεαλιστικά δεδομένα.

Βρεθήκαμε απέναντι σε όλους όσοι, για ιδιοτελείς σκοπούς, συκοφαντούσαν τον τόπο μας. Κάτι που εδώ και μέρες υποψήφιοι τους συνεχίζουν να κάνουν με συκοφαντίες, προσωπικές μομφές κι ανυπόστατα σχόλια, καθώς αδυνατούν να μιλήσουν με πολιτικό λόγο και με όραμα για το αύριο του Δήμου.

Τους θέτουμε ερωτήματα για το πρόγραμμά τους, αλλά δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα και μιλούν μεταξύ άλλων και για διεκδίκηση έργων τα οποία ήδη υλοποιούνται ή βρίσκονται σε στάδιο δημοπράτησης.

Δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν στην καθοριστική συμβολή της Δημοτικής Αρχής στη θετική έκβαση της χερσαίας ζώνης, ούτε στο γεγονός ότι για πρώτη φορά στα χρονικά έχουμε ολοκληρωμένη μελέτη για τον περιφερειακό της Ηγουμενίτσας.
Όλα τα αντιπαρέρχονται και άκριτα τα υποβαθμίζουν.

Αγαπητοί συμπολίτες,
Μας ανέδειξε η κοινωνία γιατί κατοικούμε, εργαζόμαστε και δημιουργούμε εδώ. Δεν είμαστε αυτόκλητοι σωτήρες, ούτε βρισκόμαστε ευκαιριακά στην Ηγουμενίτσα.

Μας γνωρίζετε! Είμαστε χρόνια συνοδοιπόροι στο ταξίδι της δημιουργίας και της προόδου. Άλλους τους μαθαίνετε τώρα ως υποψήφιους. Ταυτόχρονα τους μαθαίνετε και για τον τρόπο που λειτουργούν το τελευταίο διάστημα.

Δεν μπορεί να μας κουνούν το δάχτυλο εκείνοι που παρουσιάζονται ως ανεξάρτητοι, ενώ έχουν ξεκάθαρο κομματικό υπόβαθρο. Γιατί το κρύβουν; Είναι ήλιου φαεινότερο ότι ο συνδυασμός τους αποτελείται από κομματικούς παράγοντες τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι ο ίδιος ο επικεφαλής τους είναι Αναπληρωτής Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης του ΠΑΣΟΚ.

Φίλες και φίλοι,
Ο Συνδυασμός μας είναι παρών, σύσσωμος δίπλα στους πολίτες καθημερινά, ακούει όπως έκανε πάντα και δεν εμφανίζεται στην κοινωνία μόνο λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Είναι εδώ με στοχευόμενο, ρεαλιστικό σχέδιο, με όραμα και προοπτική, ώστε ο Δήμος τον οποίο ξεχρεώσαμε και για τον οποίο δουλέψαμε σκληρά και δρομολογήσαμε βασικές υποδομές να μπορεί να αναπτυχθεί ισόρροπα προς όφελος των δημοτών.

Σας καλούμε λοιπόν να στηρίξετε εκείνους που με ήθος, εργατικότητα, γνώση και εμπειρία ανέδειξαν τον Δήμο Ηγουμενίτσας. Εκείνους που παλεύουν καθημερινά χωρίς να θεωρούν τον Δήμο κληρονομικό τους δικαίωμα.

Σας καλούμε να στηρίξετε τον Συνδυασμό μας «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» και τον Δήμαρχο Γιάννη Λώλο.

Με εκτίμηση και σεβασμό
Ιωάννης Λώλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου