Ευχαριστήριο μήνυμα της Βασιλικής Τσώτου - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστήριο μήνυμα της Βασιλικής Τσώτου

Ευχαριστήριο μήνυμα της Βασιλικής Τσώτου

Ευχαριστώ τους πολίτες του Δήμου Ηγουμενίτσας οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους και με κατέταξαν σε μία από τις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας.

Η στήριξη ιδιαίτερα στο πρόσωπό μου, υποδηλώνει πως οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες μου δεν έχουν κομματικά στεγανά και η επιλογή τους έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά και ορθολογικά κριτήρια.

Η επιλογή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Νταή κρίθηκε από τους πολίτες απολύτως θετική και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη αλλά και μεγάλη ευθύνη ώστε οι προσδοκίες τους να μην διαψευστούν.

Νιώθω ταυτόχρονα την ανάγκη, να ευχαριστήσω δημόσια την ευρύτερη οικογένειά μου και ιδιαίτερα το σύζυγό μου και τις δύο κόρες μου, οι οποίοι στάθηκαν θερμοί υποστηρικτές της υποψηφιότητας μου και ακούραστοι αρωγοί στον αγώνα μου.

Τους ευχαριστώ θερμά διότι κατανόησαν πλήρως, την προσπάθεια που κάνω να εκπροσωπήσω με αξιοπρέπεια τους δημότες στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ηγουμενίτσας σε πιθανή νίκη του συνδυασμού.

Η αρχή της αλλαγής ξεκίνησε την 8η Οκτωβρίου.

Αγαπητοί συμπολίτες, σας καλώ όλους να κάνετε το βήμα της αλλαγής. Σας καλώ να γίνετε μέρος της ιστορίας του δήμου μας. Σας καλώ να εμπιστευθείτε τον Παναγιώτη Νταή και να τον εκλέξετε νέο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας.

Το οφείλουμε στον εαυτό μας.Το οφείλουμε στα παιδιά μας.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΟΤΑ!

Με εκτίμηση
Βασιλική Τσώτου
Μαθηματικός Med

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου