Προς υποψήφιους βουλευτές και κόμματα...! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Προς υποψήφιους βουλευτές και κόμματα...!

Προς υποψήφιους βουλευτές και κόμματα...!

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε και επίσημα. Τα κόμματα και οι υποψήφιοι βουλευτές έχουν ξεκινήσει την προεκλογική τους εκστρατεία με πυρετώδεις ρυθμούς. Άρθρα, απόψεις, αναλύσεις, αντιπαραθέσεις, debates και πάει λέγοντας... 

Και βέβαια, αυτή την περίοδο, σημαντικός είναι ο ρόλος των ΜΜΕ που έχουνε πολλή δουλειά να κάνουνε.

Ως τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, οφείλουμε να ενημερώσουμε όλους τους υποψήφιους βουλευτές και τους υπεύθυνους των πολιτικών κομμάτων, για κάτι ...αυτονόητο, αλλά θα το κάνουμε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις...

Όσοι επιθυμούν να κάνουμε κάποια δημοσίευση, θα πρέπει να μας στέλνουν τις πολιτικές τους διακηρύξεις τους στο email: antilaloi1977@gmail.com.

Ούτε μπορούμε, ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε τι γράφει ο κάθε υποψήφιος στο προφίλ του στο facebook και να το αναδημοσιεύουμε. Είναι άλλωστε πρακτικά αδύνατον. 

Όσοι, επίσης επιθυμούν διαφημιστική προβολή, για την προεκλογική τους εκστρατεία, μπορούν να επικοινωνούν είτε στο email μας είτε στο τηλ. 6945114015.

Ήδη, για αρκετά κόμματα και υποψήφιους έχουμε κάνει δημοσιεύσεις για την ενημέρωση των θεσπρωτών ψηφοφόρων.

Ωστόσο, σε μια περίοδο με μεγάλο φόρτο εργασίας για τα ΜΜΕ, είναι πρακτικά αδύνατον να παρακολουθούμε όλους τους υποψήφιους βουλευτές και όλα τα κόμματα. Είναι άλλωστε πάρα πολλά...!
Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε...

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και να διεξαχθεί μια πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία..!

Το ενδεχόμενο να υπάρξει μια εκτεταμένη προεκλογική περίοδος που θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι, εγκυμονεί κινδύνους και ο/η καθένας/μια θα πρέπει να επιδείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα...!

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου