Ακούστε τι είπε ο ...άνθρωπος για το ξεπούλημα της μισής Θεσπρωτίας...! (+ΗΧΗΤΙΚΟ) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Ακούστε τι είπε ο ...άνθρωπος για το ξεπούλημα της μισής Θεσπρωτίας...! (+ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ακούστε τι είπε ο ...άνθρωπος για το ξεπούλημα της μισής Θεσπρωτίας...! (+ΗΧΗΤΙΚΟ)

Την επόμενη ημέρα από την κατακύρωση του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση του 67% (τουλάχιστον, δεν ξέρουμε ακόμη) του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας και ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της περιουσίας του, δηλαδή της μισής παράκτιας Θεσπρωτίας, (Ηγουμενίτσα, Δρέπανο, Σύβοτα, Πλαταριά, Σαγιάδα) ο ανεκδιήγητος Βουλευτής ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας, βγήκε σε συνέντευξη στην ΕΡΑ Ιωαννίνων, στη δημοσιογάφο Βάσω Γκόρου, για να δώσει τις απαντήσεις του για το τεράστιο αυτό ξεπούλημα...!

Σαφώς αγουροξυπνημένος (μάλλον ξενύχτησε πανηγυρίζοντας την επιτυχία του) συνέχισε ακόμη μια φορά την κοροιδία και τη μετάθεση των απαντήσεων στο μέλλον. Τον ρωτούσε η δημοσιογράφος γιατί θεωρεί ικανοποιητικό το τίμημα, εφόσον δεν υπήρχε κάποιο πλαφόν κι εκείνος έλεγε αρλούμπες. Τον ρωτούσε για τη χερσαία ζώνη, για την οποία είχαν δεσμευθεί ότι θα είχε περάσει στην ιδιοκτησία του Δήμου ΠΡΙΝ την ολοκλήρωση του διαγωνισμού κι εκείνος έλεγε ότι "είμαστε θεματοφύλακες των τοπικών συμφερόντων"....

Όντως, ο κ. Γιόγιακας έχει αποδείξει ότι είναι θεματοφύλακας τοπικών συμφερόντων, άλλωστε κι αυτός ντόπιος είναι...!

Όσο κι αν επέμενε η δημοσιογράφος να πάρει μια λογική απάντηση στα εύλογα ερωτήματα -τα οποία στηρίζονταν σε επιχειρήματα και παλαιότερες δεσμεύσεις της κυβέρνησης- που έθετε, ο κ. Γιόγιακας, συνέχιζε να παριστάνει, πότε το μέντιουμ, πότε το χαζό, καταλήγοντας να πλέκει το εγκώμιο του Grimaldi...!

Τέτοιο "θεματοφύλακα συμφερόντων" σε συνδυασμό με παραχώρηση εδαφικής κυριαρχίας, δεν έχει ξαναδεί η Θεσπρωτία...!

Απολαύστε στο παρακάτω ηχητικό, τι δήλωσε ο (αγουροξυπνημένος) Βασίλης Γιόγιακας...!!!

Κ.Τ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου