Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Παράταση συμμετοχής στα προγράμματα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων επιχειρήσεων» - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Παράταση συμμετοχής στα προγράμματα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Παράταση συμμετοχής στα προγράμματα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας τη δυνατότητα αξιοποίησης των παρακάτω Προγραμμάτων της Δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων επιχειρήσεων», τα οποία είναι:

Πρόγραμμα I
«Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ»

Ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας για την αξιοποίηση νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών. Παροχή επιταγών (vouchers) για την απόκτηση νέων ψηφιακών εργαλείων.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής έως 31/10/2022

Πρόγραμμα II
«Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών»

Ενίσχυση ιδιωτικών Επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων τα οποία καλύπτουν όλο τον κύκλο ανάπτυξης ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών (new product development).
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής έως 31/12/2022

Πρόγραμμα III
«Ψηφιακές Συναλλαγές»

Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ελληνική επικράτεια, με σκοπό την υιοθέτηση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων τα οποία θα υποστηρίζουν τις διαδικασίες τιμολόγησης, έκδοσης διακίνησης φορολογικών παραστατικών και διενέργειας ηλεκτρονικών πληρωμών. Το Πρόγραμμα θα παρέχει επιταγές (vouchers) για την απόκτηση νέων ψηφιακών εργαλείων.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής έως 31/10/2022

Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση για τους δικαιούχους, τις επιλέξιμες ενέργειες και δαπάνες, το ύψος και την ένταση ενίσχυσης κάθε προγράμματος και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης δικαιούχων, παρέχονται μέσω του διαδικτυακού τόπου του Προγράμματος (https://digitalsme.gov.gr) καθώς και μέσω του γραφείου υποστήριξης κατά τις ώρες 09:00-17:00 στο τηλέφωνο.: 2107001420

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου