Γ. Ματρακούκας: Με σεβασμό ζητώ την ψήφο σας, για να ανεβάσουμε ψηλά την Ηγουμενίτσα (+BINTEO) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Γ. Ματρακούκας: Με σεβασμό ζητώ την ψήφο σας, για να ανεβάσουμε ψηλά την Ηγουμενίτσα (+BINTEO)

Γ. Ματρακούκας: Με σεβασμό ζητώ την ψήφο σας, για να ανεβάσουμε ψηλά την Ηγουμενίτσα (+BINTEO)

Έχουν απομείνει μόλις λίγες ημέρες ως την κρίσιμη ημερομηνία των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Εκλογές στις οποίες συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Μαζί για την Ηγουμενίτσα» του Αντώνη Μπέζα.

Πυξίδα σ’ αυτήν την απόφασή μου, ήταν η αγάπη για το Δήμο μας και τους συμπολίτες μου καθώς και η διάθεσή μου για κοινωνική προσφορά σε κάθε συνάνθρωπο.

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν ήταν τυχαία. Εκπορεύεται από την επί χρόνια ενασχόλησή μου με τον πολιτισμό, μέσα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γραικοχωρίου, όπου πραγματοποιήσαμε πολλές δράσεις συνεργαζόμενοι με ανθρώπους που αγαπούν έμπρακτα τον πολιτισμό. Παράλληλα η δράση μου μέσα από το ΠΑΠΚΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας με βοήθησε να συλλάβω ιδέες υλοποιήσιμες για τα πολιτιστικά δρώμενα ενός Δήμου.

Ο πολιτισμός δεν είναι για λίγους, όπως συχνά πιστεύεται. Στη δική μου αντίληψη και στο δικό μου όραμα συνδέεται στενά με τον τουρισμό. Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε δράσεις σε όλο το Δήμο και όχι μόνο στην πόλη της Ηγουμενίτσας. 

Τόσο κατά τη διάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου, όσο και κατά τη χειμερινή. Αυτό μπορεί να γίνει αναπτύσσοντας το θρησκευτικό τουρισμό, τον οικοτουρισμό και το συνεδριακό τουρισμό. 

Με πρόγραμμα, στηριζόμενοι στις γνώσεις και την εμπειρία ειδικών θα διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την τουριστική ανάπτυξη ενός πραγματικά σύγχρονου Δήμου. Το όραμά μου περιλαμβάνει και τη συνεργασία του Δήμου με τις σχολικές μονάδες σε επίπεδο πολιτισμού μέσα από θεατρικές, μουσικές, χορευτικές και εικαστικές εκδηλώσεις.

Όλα αυτά βέβαια είναι μέρος του οράματός μου, όπως τα συζητήσαμε με τον αρχηγό του συνδυασμού μας και υποψήφιο δήμαρχο Ηγουμενίτσας, Αντώνη Μπέζα. 

Θεωρώ και το λέω δημοσίως ότι είναι ιστορική ευκαιρία για το Δήμο Ηγουμενίτσας να αναλάβει τα ηνία του ο Αντώνης Μπέζας. Το πάθος του για δημιουργία και προσφορά, οι γνώσεις του και η εμπειρία του, είναι τα εχέγγυα για μια δημοτική αρχή που θα πράξει. Μαζί για την Ηγουμενίτσα, συμπράττοντας και συνδιαμορφώνοντας δράσεις για όλους μας.

Πιστεύω δε, ακράδαντα ότι την αγάπη μου για την πόλη και τους συνδημότες μου μπορώ, με την εμπιστοσύνη σας, να την μετουσιώσω, με επιμονή και μαχητικότητα, σε προσφορά στα κοινά με προτάσεις και φρέσκες ιδέες, έχοντας όμως πάντα ως φάρο μου το ήθος και την αξιοπρέπεια.

Αγαπητοί συνδημότες, ζητώ να μας εμπιστευτείτε.

Ζητώ την ψήφο σας και δεσμεύομαι δημόσια ότι θα τιμήσουμε στο ακέραιο την ψήφο σας.

Στηρίξτε μας, γιατί όταν κι ένας από εμάς απουσιάζει, αργεί έναν χρόνο ο κόσμος, όπως λέει ο ποιητής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου