Ηγουμενίτσα: "Η Τεχνητή Νοημοσύνη, η γοητεία της εικόνας και οι εκλογές" - Της Ροζίτας Τσώνη - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ηγουμενίτσα: "Η Τεχνητή Νοημοσύνη, η γοητεία της εικόνας και οι εκλογές" - Της Ροζίτας Τσώνη

Ηγουμενίτσα: "Η Τεχνητή Νοημοσύνη, η γοητεία της εικόνας και οι εκλογές" - Της Ροζίτας Τσώνη

(Διαβάστε το μέχρι το τέλος...)

"Αγαπητοί συμπολίτες της Ηγουμενίτσας,

Στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση, σας ζητώ την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας. Υπόσχομαι να αφιερώσω την ενέργειά μου, την προσήλωσή μου και την εμπειρία μου για να υπηρετήσω την κοινότητά μας.

Θα εργαστώ ακούραστα για την ανάπτυξη της πόλης μας, τη βελτίωση των υποδομών, την ενίσχυση της απασχόλησης και τη διασφάλιση της ποιότητας της ζωής μας. Θα σταθώ δίπλα σας σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουμε και θα προωθήσω τα συμφέροντα της κοινότητάς μας.

Στηρίξτε με για να μπορέσουμε να χτίσουμε μια ακόμα καλύτερη Ηγουμενίτσα για εμάς και τις μελλοντικές γενιές μας. Η ψήφος σας είναι η φωνή σας στην κοινότητά μας, και μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα φωτεινό αύριο.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας και τη στήριξή σας"!

.....................................................................

Το παραπάνω κείμενο δεν το έχω γράψει εγώ. Ούτε κάποιος άλλος άνθρωπος. 

Είναι 100% προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης, από την εφαρμογή chatbot, ως  απάντηση στην ερώτηση μου: «Γράψε μου έναν λόγο 100 περίπου λέξεων για να με ψηφίσουν οι πολίτες της Ηγουμενίτσας»

Είναι γνωστό ότι οι εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης μπορούν πλέον να γράφουν πολιτικά μανιφέστα, ψεύτικες ειδήσεις, να επιλέγουν το σωστό κοινό για να απευθυνθούν και να κατευθύνουν μαζικά ψηφοφόρους. 

Στην τοπική αυτοδιοίκηση, ειδικά στην πόλη μας που είναι σχετικά μικρή, έχουμε ακόμα την πολυτέλεια να μπορούμε να αντισταθούμε, αφού διαθέτουμε το πλεονέκτημα της προσωπική γνωριμίας, της γνώσης των εμπλεκόμενων ανθρώπων και των ιστοριών τους.

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη, ότι η εικόνα και τα «παχιά» λόγια δεν μπορεί να είναι κριτήριο επιλογής των ανθρώπων που θα μας εκπροσωπήσουν και θα λάβουν αποφάσεις για εμάς τα επόμενα πέντε χρόνια. 

Πριν ψηφίσουμε καλό είναι να αναλογιστούμε τα πεπραγμένα του καθενός, την ουσία των προτάσεών του, τις ικανότητες και κυρίως τις προθέσεις του. Μόνο με αυτά τα κριτήρια μπορούμε να ελπίζουμε για μια ουσιαστική βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου ως πολίτες του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Ροζίτα Τσώνη
Φυσικός - Med Ειδικής Αγωγής
Διδάκτωρ Επιστήμης των Δεδομένων

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηγουμενίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου