Μήνυμα Μάγδας Τάτση στους πολίτες πριν την κάλπη - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Μήνυμα Μάγδας Τάτση στους πολίτες πριν την κάλπη

Μήνυμα Μάγδας Τάτση στους πολίτες πριν την κάλπη

Φίλες και φίλοι,

η νέα γενιά βρίσκεται μέσα σε μια δίνη συνεχών κρίσεων. Η πανδημία του κορωνοϊού, η άνοδος του πληθωρισμού, η ενεργειακή κρίση έχουν αυξήσει την ανασφάλεια, το φόβο και την απογοήτευση. 

Έχουν καταρρακώσει τις επαγγελματικές και προσωπικές φιλοδοξίες. Ένας στους τέσσερις νέους είναι άνεργος ή είναι πιθανόν να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της φτώχειας τα επόμενα χρόνια. Ένας µεγάλος αριθµός νέων ανθρώπων αµφισβητεί τη χρησιµότητα της πολιτικής και των δηµοκρατικών θεσµών, την ουσία της δηµοκρατίας και ένας µεγάλος αριθµός νέων ανθρώπων δεν συµµετέχει στις εθνικές εκλογές.

Καλώ όλους τους πολίτες της Θεσπρωτίας να προσέλθουν στις κάλπες και με την ψήφο τους να μην επιτρέψουν να κυριαρχήσει ο φόβος και η ανασφάλεια για το αύριο, που δημιουργούν το έδαφος για συντηρητικές και αυταρχικές πολιτικές.

Σας καλώ στις 21 Μαΐου να πάρουμε μαζί απόφαση Αλλαγής για ένα κράτος, που θα λειτουργεί με αξιοπιστία, διαφάνεια και αξιοκρατία.

Μη λησμονείτε πως η ψήφος των πολιτών, η δική σας ψήφος, είναι ΔΥΝΑΜΗ.

Είναι η κινητήρια δύναμη που θα φέρει την ΑΛΛΑΓΗ και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Σας καλώ όλους να δώσουμε μαζί τη μάχη για να βγούμε από το τέλμα και να οδηγήσουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ στην πρόοδο και την ευημερία!

Με αίσθημα ευθύνης, με δύναμη, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία,

ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!

Τάτση Μαγδαληνή (Μάγδα)
Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Θεσπρωτίας


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΣ ΤΑΤΣΗ

Γεννήθηκα το 1975 και μεγάλωσα στην Ηγουμενίτσα.

Οι γονείς μου είναι ο Αναστάσιος Τάτσης και η Ελπίδα Τάτση-Καραγιαννάκη. Αριστούχος μαθήτρια αποφοίτησα από το Πρώτο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας και με πανελλήνιες εξετάσεις πέρασα στο Τ.Ε.Ι Λάρισας στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας - Νοσηλευτική. Αποφοίτησα με άριστα λαμβάνοντας υποτροφία κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου.

Στη συνέχεια έδωσα κατατακτήριες εξετάσεις και πέρασα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με τις σπουδές μου στην Ιατρική Σχολή, διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ και εργάστηκα ως νοσηλεύτρια στη Στεφανιαία Μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Μετά την απόκτηση του πτυχίου της Ιατρικής, συνέχισα την εξειδίκευση μου στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και έλαβα την ειδικότητα της Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής.

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας διετέλεσα αιρετό μέλος του Δ.Σ του συλλόγου ειδικευόμενων και αγροτικών ιατρών του νόμου Πιερίας (ταμίας).

Ως Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός υπηρέτησα από το 2012 έως το 2019 στο Κ.Υ Μαργαριτίου και εν συνεχεία στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας έως και σήμερα.

Έχω λάβει μέρος σε πολυάριθμα επιστημονικά συνέδρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες.

Υπέρμαχος της επιμόρφωσης, της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και του εθελοντισμού, είμαι μέλος του Ευρωπαϊκού συμβουλίου αναζωογόνησης (ERC) και εκπαιδεύτρια προγραμμάτων βασικής υποστήριξης της ζωής και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (BLS), καθώς επίσης εκπαιδεύτρια και διευθύντρια σεμιναρίων άμεσης υποστήριξης της ζωής (ILS).

Είμαι επίσης μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) καθώς επίσης και πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, της ΕΕΕΠΦ.

Επιπρόσθετα τα τελευταία χρόνια έχω διετελέσει εκπαιδεύτρια στο ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας.

Συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης μου ο σύζυγός μου, γιατρός Ευριπίδης Ζώτας, με τον οποίο έχω αποκτήσει μια κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου