Σε υπηρεσίες της Παραμυθιάς οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Σε υπηρεσίες της Παραμυθιάς οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Σε υπηρεσίες της Παραμυθιάς οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κρίσιμες υπηρεσίες της Παραμυθιάς ήταν στο επίκεντρο των επισκέψεων που πραγματοποίησαν οι 3 υποψήφιοι βουλευτές Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ, σε Δημαρχείο, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Κέντρο Υγείας και ΕΚΑΒ, συνοδευόμενοι απο μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας..

Αρχικά οι Χρήστος Κάτσιος, Αγγελική Μέμμου και Μαγδαληνή Τατση, βρέθηκαν στο Δημαρχείο Σουλίου οπου και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Γιάννη Καραγιάννη οπου και τέθηκε το πρόβλημα της υποστελέχωσης που σε συνδυασμό με τις αυξημένες αρμοδιότητες και την έλλειψη πόρων, δημιουργούν μια σειρά απο αλυσιδωτά προβλήματα. Επίσης εγινε εκτενή ενημέρωση για το μεγάλο πρόβλημα του παραγωγικού τομέα που έχει προκύψει από την διακοπή της ηλεκτροδότησης του ΤΟΕΒ της περιοχής. Τέλος ο Δήμαρχος Σουλίου αναφέρθηκε στις δράσεις για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος.


Στην συνέχεια οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της πολης οπου και συναντήθηκαν με τον Διοικητή της υπηρεσίας, Αστυνόμο Β' Μαρκο Μαρκουσάκη, οπου και συζητήθηκαν μια σειρά απο θέματα που άπτονται σε ζητήματα ασφάλειας πολίτων. Οι 3 υποψήφιοι Βουλευτές, συνεχάρησαν τον Διοικητή και το προσωπικό για την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν όπως την πρόσφατη εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που ειχε προβεί σε ληστείες εξοπλισμών των ΤΟΕΒ αξίας πάνω απο 200.000 ευρώ.

Επόμενη στάση των υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ηταν το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Παραμυθιάς, οπου σε συζητήσεις με το προσωπικό βάρδιας καθως και με τον προϊστάμενο, αναδείχτηκε η αναγκαιότητα αύξησης του προσωπικού με την αντιπυρική περίοδο να εχει ξεκινήσει, με ότι αυτο μπορεί να σημαίνει για την ευαίσθητη αυτή υπηρεσία της πολιτικής προστασίας.

Τέλος οι 3 υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκαν το κέντρο υγειας και το ΕΚΑΒ Παραμυθιάς, οπου και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των υπηρεσιών, ενω εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την συνολική εικόνα αλλά και για την διαχείριση της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου