Παραμυθιά: Το ΚΚΕ (μ-λ) πραγματοποίησε προεκλογική εκδήλωση - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Παραμυθιά: Το ΚΚΕ (μ-λ) πραγματοποίησε προεκλογική εκδήλωση

Παραμυθιά: Το ΚΚΕ (μ-λ) πραγματοποίησε προεκλογική εκδήλωση

Στο Ametron cafe πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση- συζήτηση του ΚΚΕ (μ-λ) στην Παραμυθιά την Τρίτη 16/5. Η παρουσία αρκετών συναγωνιστών και φίλων της οργάνωσης, η συζήτηση που ακολούθησε τις τοποθετήσεις, έδειξαν το ενδιαφέρον ανθρώπων του λαού να ακούσουν, να μάθουν και να στηρίξουν την άποψη της οργάνωσής μας, τόσο για το πώς βλέπουμε τις εκλογές, όσο και πώς ερμηνεύουμε τις εξελίξεις στη χώρα μας και ποια θεωρούμε ως διέξοδο για το λαό.

Στην κεντρική τοποθέτηση του υποψηφίου Μουσελίμη Λάμπρου έγινε αναφορά και στα τοπικά ζητήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής, στο πώς μεταφράζονται οι κεντρικές πολιτικές που ασκούν τα κόμματα του συστήματος για τον τόπο μας, όπως το ζήτημα της μη άρδευσης του κάμπου με απώτερο στόχο την παραπέρα ερημοποίηση των χωριών μας, την εγκατάλειψη των καλλιεργειών και την δημιουργία πάρκων με φωτοβολταϊκά.

Η στήριξη του κόσμου μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να παλέψουμε μαζί του στην κατεύθυνση της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ των λαϊκών δυνάμεων στην επίθεση που δεχόμαστε σε όλες τις πλευρές της ζωής μας. Συνεχίζουμε τις επόμενες μέρες τις παρεμβάσεις μας σε Ηγουμενίτσα, Παραμυθιά, Φιλιάτι, Πέρδικα και σε πολλά χωριά του νομού μας, ώστε το μήνυμα ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ να φτάσει πλατιά στο λαό και να ενισχυθεί και με την ψήφο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου