Οι Ρεπουμπλικάνοι του κ. Παπαγιάννη και η καταγγελία για παράνομες ελληνοποιήσεις Τσάμηδων από τον κ. Γιόγιακα... - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Οι Ρεπουμπλικάνοι του κ. Παπαγιάννη και η καταγγελία για παράνομες ελληνοποιήσεις Τσάμηδων από τον κ. Γιόγιακα...

Οι Ρεπουμπλικάνοι του κ. Παπαγιάννη και η καταγγελία για παράνομες ελληνοποιήσεις Τσάμηδων από τον κ. Γιόγιακα...

Τον Ιούλιο του 2019, μία ημέρα μόλις πριν τις εκογές, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος Ρεπουμπλικανών Ελλάδας, κ. Ιωνάθαν Κωνσταντίνου προέβη σε μια βαρύτατη καταγγελία, φωτογραφίζοντας τον κ. Γιόγιακα, πως ενέχεται σε κύκλωμα παρανόμων ελληνοποιήσεων Τσάμηδων...!

Μόλις ένα μήνα πριν, ο κ. Παπαγιάννης είχε οριστεί Επόπτης του παραρτήματος Ηπείρου της Οργάνωσης Ρεπουμπλικάνων, (της οργάνωσης που έκανε την καταγγελία) αλλά ήταν και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Θεσπρωτία, στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον κ. Γιόγιακα!

Η καταγγελία έγινε μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook και είχε ως εξής:

"Με λύπη μας διαπιστώσαμε μετά από έρευνα στην Θεσπρωτία, ότι τέως στέλεχος της αυτοδιοίκησης και νύν βουλευτής ενέχεται σε κύκλωμα παρανόμων ελληνοποιήσεων Τσάμηδων. Περισσότερα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας μετά τις εκλογές".

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος
Ιωνάθαν Κωνσταντίνου




Αφορούσε μια βαριά καταγγελία, γι' αυτό και μόνο το λόγο, αναδείξαμε μεν το θέμα (το οποίο είχε βέβαια πάρει διαστάσεις, δεδομένου ότι ο κ. Kωνσταντίνου, είχε πληρώσει χορηγούμενη διαφήμιση στο facebook), ωστόσο τη σχολιάσαμε δεόντως, δεδομένου ότι έγινε λίγες ώρες πριν τις εκλογές. (Διαβάστε το δημοσίευμά μας ΕΔΩ).

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (τον Οκτώβριο του 2019), προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κ. Κωνσταντίνου για να μας ενημερώσει για την εξέλιξη της υπόθεσης, δεδομένου ότι είχε προαναγγείλλει τη δικαστική οδό μέσω της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Ωστόσο, ουδέποτε μας απάντησε. Εντύπωση πάντως προκαλεί, το γεγονός, ότι μια τόσο σοβαρή καταγγελία, δεν τη σχολίασε, ούτε ο κ. Γιόγιακας, ούτε και ο ανθυποψήφιός του κ. Παπαγιάννης, ο οποίος είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας με τη ΝΔ, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε την έκτοτε πορεία του στην Οργάνωση των Ρεπουμπλικανών Ελλάδας. 

Βλέπετε, χάσαμε και τον Τράμπ...!

Το Σεπτέμβριο του 2019 η εφημερίδα μας αποκάλυψε το θέμα με το χαμένο φάκελο του ΚΕΠ μέσα  από το δημαρχείο Ηγουμενίτσας. Παρόλο που εμείς περιοριστήκαμε στα θέματα ασφαλείας και λειτουργίας του Δήμου, η υπόθεση είχε μια πιο σημαντική πολιτική διάσταση, δεδομένου ότι το θέμα αφορούσε χορηγήσεις ΑΜΚΑ σε αλλοδαπούς. Αλλά ούτε αυτή η υπόθεση μάθαμε ποτέ τι απέγινε.... 

Τέσσερα χρόνια τώρα, πολλά λέγονται, άλλα τόσα καταγγέλλονται και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι σιωπούν.

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά, οι ίδιοι άνθρωποι, είναι εκ νέου υποψήφιοι στο ίδιο ψηφοδέλτιο του ίδιου κόμματος. 
Χωρίς να έχουν δοθεί εξηγήσεις από κανέναν, σα να μη συνέβη τίποτα...

Τόσο απλά ξεπερνάνε στη ΝΔ τόσο σοβαρές καταγγελίες; 
Με τη σιωπή τους εκφράζουν τον πατριωτισμό τους αλλά και τη νομιμοφροσύνη τους;

Ή μήπως πιστεύουν στη ρήση που λέει πως "η σιωπή είναι χρυσός";
Και η σιωπή όμως κρίνεται!

Όπως και να έχει το θέμα, είτε ήταν ανυπόστατη η καταγγελία, αλλά δεν ζήτησε συγγνώμη κανείς, είτε υπάρχουν κάποια στοιχεία και τα θάψανε, ένα είναι σίγουρο.

Ότι η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, αποτελεί τον μεγαλύτερο εθνικό κίνδυνο!
Ας ελπίσουμε να μην το διαπιστώσουμε αργά και με τραγικές συνέπειες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου