Προεκλογική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Παραμυθιάς του ΚΚΕ - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Προεκλογική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Παραμυθιάς του ΚΚΕ

Προεκλογική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Παραμυθιάς του ΚΚΕ

Η Κομματική Οργάνωση Παραμυθιάς του ΚΚΕ στο πλαίσιο της προεκλογικής πολιτικής δραστηριότητας πραγματοποίησε:

· Την Παρασκευή 5/5 συγκέντρωση στην Ποταμιά με ομιλήτρια την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στο Νομό Θεσπρωτίας. Ανάμεσα στα άλλα τονίστηκε η αναγκαιότητα αγωνιστικής συμπόρευσης και εκλογικής ισχυροποίησης του ΚΚΕ για να είναι πιο δυνατός ο λαός την επόμενη ημέρα των εκλογών και αδύναμη η όποια άλλα δεδομένα αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει.

· Το Σάββατο 6/5 συγκέντρωση στην Παραμυθιά. Τη συγκέντρωση άνοιξε η Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Παραμυθιάς Αννίτα Δημητρίου ενώ στην ομιλία ανάμεσα σε άλλα αναδείχθηκε από την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Γεωργίου Χρυσηίδα η αναγκαιότητα να γίνει κριτήριο ψήφου η ίδια η πείρα και η καθημερινότητα των εργαζομένων ενάντια στα εκβιαστικά διλήμματα περί σταθερότητας και «συνεργασίας» που αναπαράγει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ για να εγκλωβίσουν το λαό και να ισχυροποιηθεί και εκλογικά το ΚΚΕ για να δυναμώσει η ελπίδα και ο αγώνας. Στο χώρο προηγήθηκε τουρνουά πινγκ-πονγκ για μαθητές και νεολαία.

Κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Παραμυθιάς με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στο Νομό Θεσπρωτίας Γεωργίου Χρυσηίδα πραγματοποίησε συνάντηση το Σάββατο 6/5 με εκπροσώπους του Δ.Σ του Φ.Ο.Π. Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε αναδείχθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της πολιτιστικής δραστηριότητας ως μέσου ψυχαγωγίας και διεξόδου του λαού και των εργαζομένων και η αναγκαιότητα επαρκούς κρατικής χρηματοδότησης των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου