Αγρότες: Ανεπιθύμητος ο Μητσοτάκης στην Παραμυθιά...! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Αγρότες: Ανεπιθύμητος ο Μητσοτάκης στην Παραμυθιά...!

Αγρότες: Ανεπιθύμητος ο Μητσοτάκης στην Παραμυθιά...!

Είναι ήδη γνωστό σε όλους τους καλλιεργητές, δενδροκόμους, κτηνοτρόφους και συνολικά στους παραγωγούς του Δήμου Σουλίου πως ο Τ.Ο.Ε.Β. Παραμυθιάς δεν έχει ακόμη (;) ηλεκτροδοτηθεί. Σαν αποτέλεσμα της μη ηλεκτροδότησης, ως ντόπιοι παραγωγοί κινδυνεύουμε με καταστροφή, αφού χωρίς το ΝΕΡΟ, οι καλλιέργειες μας θα σβήσουν και μαζί τους τα εισοδήματά μας, και συνολικά ο τόπος μας!

Τα παραμύθια περί ευθυνών των ντόπιων παραγωγών για το χρέος απέναντι στη ΔΕΗ καταρρέουν, καθώς τα οικονομικά στοιχεία του οργανισμού άλλα μαρτυρούν και είναι στη διάθεση κάθε πολίτη του Δήμου μας που τα επιζητά.

Τι ακριβώς έρχεται να κάνει ο Πρωθυπουργός λοιπόν στην Παραμυθιά μαζί με όλο το επιτελείο του τη Δευτέρα; Να μαζέψει ψήφους, για την πλέον μονοεδρική Θεσπρωτία και να προσπαθήσει να επανεκλεγεί!

Για εμάς, είναι ξεκάθαρα υπεύθυνος και αυτός και οι κυβέρνησή του και όλοι τους, για την κατάσταση που επικρατεί στον κάμπο και για το τεράστιο αυτό πρόβλημα. Άλλο τόσο όμως είναι υπεύθυνοι και για την μεθοδευμένη προσπάθεια που γίνεται (μέσω της μη ηλεκτροδότησης) για την ΑΠΑΞΙΩΣΗ του κάμπου και της αγροτικής παραγωγής με σκοπό τη μαζική εγκατάσταση φωτοβολαϊκώνπάρκων. 

Πάνω στην καταστροφή της όποιας πρωτογενούς παραγωγής του τόπου μας, βοηθάει στο ξεπούλημα των ξένων και ντόπιων εταιρειών φωτοβολαϊκών, αρκεί φυσικά εμείς να μην παράγουμε τίποτα και αρκεί να μην μείνει κανένας μικρομεσαίος αγρότης παραγωγός στην περιοχή, σε βάθος χρόνου και κάποιοι λίγοι να νομίζουν ότι "έπιασαν την καλή".

Κάναμε αρκετές προσπάθειες σε πολλαπλά επίπεδα, όλη την προηγούμενη περίοδο για να καταφέρουμε να μπει ΝΕΡΟ στον κάμπο. Ο αγώνας που δώσαμε μέχρι σήμερα και θα συνεχίσουμε να δίνουμε, μας έδειξε πως όλοι οι "άρχοντες" μας γέμισαν υποσχέσεις και ψέμα. Είναι αν μη τι άλλο παρά ανεπιθύμητος για εμάς στην Παραμυθιά ο Πρωθυπουργός και απαιτούμε να σταματήσει η ομηρία και ο εκβιασμός μας και να μπει νερό άμεσα!

Υ.Γ.1. Αν δεν μπει αρδευτικό νερό στον κάμπο είναι λογικό και επακόλουθο να υπάρξει πρόβλημα με το πόσιμο νερό (ΥΔΡΕΥΣΗΣ) το καλοκαίρι σε όλο το ΔΗΜΟ, άρα μας αφορά όλους.

Υ.Γ.2. Αν μείνει ο κάμπος χωρίς νερό, οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες δεν ακουμπούν "απλά" τους παραγωγούς, αλλά όλο τον ντόπιο πληθυσμό, άρα μας αφορά όλους.

ΝΕΡΟ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Τ.Ο.Ε.Β.

ΑΓΡΟΤΕΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ Δ.ΣΟΥΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου