Εντυπώσεις και συναισθήματα από την 25η συνάντηση χορωδιών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Εντυπώσεις και συναισθήματα από την 25η συνάντηση χορωδιών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Εντυπώσεις και συναισθήματα από την 25η συνάντηση χορωδιών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας 

Γράφει η Ελένη Κύρκου-Σαφάκα

Η μικτή χορωδία ενηλίκων του πολιτιστικού και κοινωνικού συλλόγου "ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ", που στηρίζει το έργο της ¨ΦΛΟΓΑΣ", καλεσμένη από το Δήμο-Κοινωνική επιχείρηση Αλεξάνδρειας Ημαθίας, συμμετείχε στη συνάντηση. 

Μια εξαιρετική, σύγχρονη αίθουσα του πνευματικού κέντρου, με πολύ καλή ακουστική, φιλοξένησε την εκδήλωση.
Κατάμεστη η αίθουσα από κόσμο, που με συγκινητική προσήλωση και απόλυτη ησυχία παρακολούθησε και χειροκρότησε με ενθουσιασμό όλες τις χορωδίες που συμμετείχαν και ήταν εξαιρετικές!

Ήρθε η σειρά μας και πήραμε θέση πάνω στη σκηνή. Η αγωνία μας μεγάλη. Απόλυτη ησυχία από το κοινό!

Ο μαέστρος μας, Κώστας Τσίντζας, ψηλός, ευθυτενής, σοβαρός, αλλά με μια υποψία χαμόγελου, για να μας ενθαρρύνει και να διώξει το άγχος μας, σήκωσε τα χέρια του και με μαεστρία άρχισε να μας καθοδηγεί στο τραγούδι!
Κι ήταν σαν να κρατούσε με το βλέμμα και τα χέρια του τις φωνές μας, με αόρατες κλωστές και μας καθοδηγούσε με μαεστρία και σιγουριά! Σαν να μας οδηγούσε σ' ένα μαγικό ταξίδι!

Όταν τελειώσαμε κι ακούστηκε το χειροκρότημα του κοινού, χαλαρώσαμε κι αφήσαμε την καρδιά μας να χαρεί το αποτέλεσμα, που καταφέραμε μετά από πολλές πρόβες. Υπέροχο συναίσθημα!

Άξιζε την προσπάθεια και ευχαριστούμε τον μαέστρο μας, που μας εμπιστεύτηκε και με τεράστια υπομονή, μας οδήγησε στην επιτυχία! Αξέχαστη εμπειρία, που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας!

Περιττό ν' αναφέρω τη ζεστή φιλοξενία των διοργανωτών!
Ελπίζω και εύχομαι, να έχουμε επιτυχία και στις επόμενες εκδηλώσεις μας, που θ' ανακοινωθούν έγκαιρα! Καλούμε όλους να τις παρακολουθήσουν.

Επίσης καλούμε τους φίλους που αγαπούν το τραγούδι, να στελεχώσουν τις χορωδίες και να δημιουργήσουμε παράδοση στην πόλη μας.

Τέλος, καλούμε και τους τοπικούς άρχοντες, να αγωνιστούν για να δημιουργηθεί η κατάλληλη υποδομή, που θα φιλοξενεί με αξιοπρέπεια τέτοιες και άλλες εκδηλώσεις, ώστε ν' ανεβάσουμε το πολιτιστικό μας επίπεδο, όσο πιο ψηλά γίνεται!
Και ό,τι θέλουμε όλοι μαζί, είναι βέβαιο ότι το καταφέρνουμε!!!

Φιλικά
Ελένη Κύρκου-Σαφάκα
Ηγουμενίτσα 9 -5 -2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου