Ηγουμενίτσα: Κλιμάκιο του ΚΚΕ σε ΟΛΗΓ και ΤΕΠ - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Ηγουμενίτσα: Κλιμάκιο του ΚΚΕ σε ΟΛΗΓ και ΤΕΠ

Ηγουμενίτσα: Κλιμάκιο του ΚΚΕ σε ΟΛΗΓ και ΤΕΠ

Κλιμάκιο της ΚΟ Ηγουμενίτσας, με επικεφαλής την Κατερίνα Δήμα, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στη Θεσπρωτία επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του ΟΛΗΓ όπου ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις θέσεις του Κόμματος ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και για τις επιπτώσεις που θα έχει ιδιαίτερα στις εργασιακές σχέσεις των εργαζόμενων και κάλεσε τους εργαζόμενους να δυναμώσουν το ΚΚΕ με κριτήριο τι δικές τους ανάγκες.

Κατόπιν το κλιμάκιο επισκέφτηκε το ΤΕΠ όπου ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις θέσεις του ΚΚΕ για τη στρατηγική της ΕΕ με την οποία συμφωνούν και εξειδικεύουν όλες οι κυβερνήσεις στα κράτη – μέλη, με τα τραγικά αποτελέσματα για την υγεία και τη ζωή των λαών.

Όλα τα κόμματα μεγάλα και μικρά που έχουν «κορώνα» στο κεφάλι τους την πολιτική της ΕΕ έχουν συμβάλλει με τις θέσεις τους στη διαμόρφωση αυτού του άθλιου συστήματος υγείας, με την εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών του, με τα κριτήρια του “κόστους– οφέλους”, της επιχειρηματικότητας και της ανταποδοτικότητας, διαγωνίζονται ποιος είναι πιο ικανός να υλοποιήσει αυτές τις κατευθύνσεις.

Τέλος επισημάνθηκε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν αρκείται στη λειτουργία του νοσοκομείου ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ως Νομικό Πρόσωπου Ιδιωτικού δικαίου που έφτιαξε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά προχωρεί ένα βήμα πιο πέρα και θέλει τη μετατροπή όλων σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου από Νομικά Πρόσωπα Δημόσιου Δικαίου.

Η στάση των κομμάτων απέναντι στο σοβαρό ζήτημα της υγείας πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου και να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ που αταλάντευτα παλεύει για κρατικές μονάδες υγείας στελεχωμένες με υγειονομικό προσωπικό όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με 24ωρη λειτουργία, με πλήρη κρατική χρηματοδότηση, με σύγχρονες, πλήρεις και απολύτως δωρεάν παροχές υπηρεσιών σε όλους χωρίς περικοπές και εξαιρέσεις.

Τέλος το κλιμάκιο του ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους τόσο του ΟΛΗΓ όσο και του ΤΕΠ στην κεντρική πολιτική συγκέντρωση, που θα γίνει την τη Πέμπτη 11 Μάη, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ.

Ηγουμενίτσα 08/05/2023


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου