Πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ Παραμυθιάς στη Δ.Ε. Αχέροντα - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ Παραμυθιάς στη Δ.Ε. Αχέροντα

Πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ Παραμυθιάς στη Δ.Ε. Αχέροντα

Πολιτική εξόρμηση - περιοδεία πραγματοποίησε την Πέμπτη 27 Απριλίου κλιμάκιο της ΚΟ του ΚΚΕ στην ΔΕ Αχέροντα με αφορμή τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μάη και το διαρκές πολιτικό άνοιγμα του κόμματος.

Στο κλιμάκιο μετείχαν οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλίας Κουτσής και Ηλίας- Δημήτρης Χρήστου, ο αντιπρόεδρος του σωματείου Επισιτισμού Θεσπρωτίας Κώστας Τζούρτζος και οι Θόδωρος Μπρέστας, Ανδρέας Σιώζος και Στέφανος Αθανασίου.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ πραγματοποίησε επισκέψεις στις δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής του Αχέροντα και συζητησε με τους εργαζόμενους όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τη στελέχωση των υπηρεσιών , την υποχρηματοδότηση την αντιδραστική αξιολόγηση σε όλο το δημόσιο κ.α.

Στη συνέχει τα μέλη του ΚΚΕ περιόδευσαν στις περιοχές της Γλυκής και της Ποταμιάς και συνομίλησαν με εργαζόμενους, αγρότες και επαγγελματίες της περιοχής. Κοινή συνισταμένη των παρεμβάσεων, η αναγκαιότητα οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι μικροί επαγγελματίες, η νεολαία να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ για να είναι ισχυρός ο λαός την επόμενη μέρα και από καλύτερη θέση να μπορεί να αποσπά κατακτήσεις.

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει δυναμικά, αγωνιστικά και οργανωμένα όλο το επόμενο διάστημα το πολιτικό του άνοιγμα. Την Παρασκευή 28/04 στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή σύσκεψη της ΚΟ Παραμυθιάς στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (Καρκαμίσι) ενώ το Σάββατο 29/04 θα πραγματοποιηθεί ευρεία περιοδεία της ΚΟ Παραμυθιάς με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Χρυσηίδα Γεωργίου στο παζάρι της Παραμυθιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου