Eνημερωτική εκδήλωση από το Επιμελητήριο για τον "Ψηφιακό Μετασχηματισμό" και την "Πράσινη Μετάβαση" των ΜμΕ - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Eνημερωτική εκδήλωση από το Επιμελητήριο για τον "Ψηφιακό Μετασχηματισμό" και την "Πράσινη Μετάβαση" των ΜμΕ

Eνημερωτική εκδήλωση από το Επιμελητήριο για τον "Ψηφιακό Μετασχηματισμό" και την "Πράσινη Μετάβαση" των ΜμΕ

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων, εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ, πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των δέσμεων δράσεων του προγράμματος Ανταγωνιστικότητα 2021 – 2027: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ», την Τετάρτη 26/4/2023 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Πάσχος Αλέξανδρος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και τους ομιλητές για την συμμετοχή και παρουσία τους, τόνισε την σημαντική υποστήριξη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και του ΕΦΕΠΑΕ στην ανάπτυξη της περιφερειακής επιχειρηματικότητας, και σχολίασε την ανάγκη μεγαλύτερης κινητοποίησης των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών

Ο Πρόεδρος Δ.Σ του ΕΦΕΠΑΕ κ. Μαρλαφέκας Πλάτων, απηύθυνε διαδικτυακό χαιρετισμό επισημαίνοντας τον κύριο στόχο του ΕΦΕΠΑΕ για την συνεχή παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, συμβάλλοντας στην οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν τα στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κα. Παυλοπούλου Νικολέτα για τη Δέσμη Δράσεων: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και κ. Χούσος Βασίλειος για τη Δέσμη Δράσεων: «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ».

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, μετά την παρουσίαση των ανωτέρω Δράσεων ακολούθησε διαλογική συζήτηση με απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες των παρισταμένων.

Παράλληλα οι υποψήφιοι επενδυτές εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους σχετικά με τις απαιτούμενες ΕΜΕ (ετήσιες μονάδες εργασίες), καθώς αποκλείουν μεγάλο αριθμό υποψηφίων από τη συμμετοχή τους στα ανωτέρω προγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου