Ακόμη να απαντήσει ο Δήμαρχος Φιλιατών...! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Ακόμη να απαντήσει ο Δήμαρχος Φιλιατών...!

Ακόμη να απαντήσει ο Δήμαρχος Φιλιατών...!

Σε δημοσίευμά μας στις 9 Φεβρουαρίου, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) εκφράζαμε την απορία γιατί ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς, απέκρυψε τη συνάντηση που είχε στην Αθήνα δυο μέρες πριν, με την υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Σοφία Βούλτεψη.

Περιμέναμε να δώσει μιαν απάντηση ο Δήμαρχος σχετικά με τη συνάντησή του αυτή, δεδομένου ότι εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται στους Φιλιάτες, ότι πρόκειται να λειτουργήσει δομή φιλοξενίας μεταναστών.
Οφείλουμε να σημειώσουμε, ότι δεν προβάλλουμε ένσταση σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά όσο δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το Δήμο για το θέμα, αφήνεται να φουντώσουν φήμες και αντιδράσεις. 

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο Βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας, έχουν υποχρέωση να ενημερώσουν τους πολίτες για το τι σχεδιάζεται και τι συζητάνε στα Υπουργεία που πηγαίνουν κάθε τόσο.
Όσο σιωπούν αφήνουν, ακραίες φωνές να επικρατούν στο δημόσιο λόγο...

Πολλοί δημότες των Φιλιατών είναι θετικοί στο να λειτουργήσει μια μικρή, οργανωμένη δομή φιλοξενίας μεταναστών με κατάλληλες συνθήκες. Αρκεί να υπάρχει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση από το Δήμο. 
Η σιωπή των ανθρώπων όμως που κατέχουν τις θέσεις ευθύνης, συζητάνε και αποφασίζουνε γι' αυτά τα θέματα, προκαλεί καχυποψία.
Εκτός κι έχουν άλλους λόγους να κρύβονται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου