Ο Γόγολος απομάκρυνε από την παράταξή του, χουντικό υποψήφιό του... - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Ο Γόγολος απομάκρυνε από την παράταξή του, χουντικό υποψήφιό του...

 Ο Γόγολος απομάκρυνε από την παράταξή του, χουντικό υποψήφιό του...%25CE%25B3%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2582%2B%25281%2529

Την απομάκρυνση από την παράταξή του, υποψηφίου στις περσινές εκλογές μετά από ανάρτηση του τελευταίου στο προφίλ του στο facebook, χουντικού συμβόλου, τη μέρα μάλιστα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Με μια λιτή ανακοίνωση ο Γ. Γόγολος ενημέρωσε για το συμβάν.
Να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω υποψήφιος του Γ. Γόγολου ανήρτησε φωτογραφία με το φοίνικα, το σύμβολο της χούντας αναγράφοντας ειρωνικά "Χρόνια πολλά", ενώ προ ημερών αναπαρήγαγε τα γνωστά ψεύδη περί μη ύπαρξης νεκρών στο Πολυτεχνείο.
Οι αναρτήσεις του πάντως και η γενικότερη πολιτική του στάση ήταν γνωστά. Ο κ. Γόγολος μάλλον άργησε να τα δει. Ας ψάξει στην παράταξή του καλύτερα, μπορεί να βρει ακόμη και απομεινάρια της ΚΥΠ...!!!

Δελτίο τύπου

Μόλις πληροφορήθηκα την ανάρτηση του κ. Θεοχάρη Ιωάννη, υποψηφίου στο Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Ηγουμενίτσας που αναφέρεται στα γεγονότα του Πολυτεχνείου.
Από σήμερα και μετά την ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αποτελεί μέλος της ομάδος μας Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου