Κίνδυνος να χάσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι αθλητές του Δ.Ν.Ο.Η. - Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ομίλου σήμερα - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Κίνδυνος να χάσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι αθλητές του Δ.Ν.Ο.Η. - Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ομίλου σήμερα

Κίνδυνος να χάσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι αθλητές του Δ.Ν.Ο.Η. - Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ομίλου σήμερα

Εκτός του 86ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, (Α’ και Β’ φάση μαζί) που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, το διάστημα 22-26/7, κινδυνεύουν να βρεθούν οι αθλητές του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας.
Και αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, δεν καλύπτεται από κανέναν το κόστος μεταφοράς, διαμονής και σίτισης των περίπου 30 αθλητών, προπονητών και των συνοδών των παιδιών, το οποίο είναι μόλις 10.000 ευρώ και για τις 6 ημέρες.
Παρότι από το συμβούλιο έχουν σταλεί επιστολές για χορηγία σε όλους τους φορείς της περιοχής, λίγοι μόνο συνέβαλαν στην προσπάθεια.

Είναι πραγματικά ντροπή, όλοι αυτοί που έτρεχαν να φωτογραφηθούν δίπλα στην Αλεξάνδρα Τσιάβου, που χρησιμοποίησαν προεκλογικά τις επιτυχίες του Ναυταθλητικού Ομίλου, να γυρίζουν τώρα την πλάτη σε αυτόν.

Είναι πραγματικά ντροπή, να λαμβάνουν αρνητική απάντηση από τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας και ακόμα πιο ντροπιαστική η δικαιολογία, πως δεν υπάρχουν χρήματα, λόγω της πτώσης της κίνησης στο λιμάνι εξαιτίας του κορωνοϊού, την ίδια ώρα που οι απευθείας αναθέσεις δίνονται σωρηδόν αλλά προφανώς και κατά το δοκούν.
Είναι πραγματικά κρίμα, να χάσουν αυτή την ευκαιρία οι αθλητές του συλλόγου μας, λόγω της αδιαφορίας των ... "υπευθύνων". 
Είναι κρίμα να πάνε χαμένες οι προσπάθειές τους και η προετοιμασία μιας ολόκληρης χρονιάς.
Τέλος είναι ντροπιαστικό και για την ίδια τη διοίκηση και για τους προπονητές του ομίλου, να αναγκάζονται να γίνονται "ζητιάνοι", στην προσπάθειά τους να δώσουν στους αθλητές μας, όσες περισσότερες εμπειρίες και συμμετοχές μπορέσουν. Πόσο μάλλον να στους Πανελλήνιους Αγώνες.
Το πρόβλημα που έχει ανακύψει, θα συζητηθεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ναυταθλητικού Ομίλου, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ομίλου, την Τετάρτη στις 19.00.
Χρόνος για να δοθεί λύση υπάρχει.
Ελπίζουμε να καταλάβουν οι υπεύθυνοι πως το θέμα πρέπει να λήξει και να εξασφαλιστεί η συμμετοχή των αθλητών μας στους Πανελλήνιους Αγώνες. 
Είναι υποχρέωσή τους...

ΠΗΓΗ: www.thespro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου