Ηγουμενίτσα: Μια παράνομη χωματερή στο κέντρο της πόλης, δεν ενοχλεί κανέναν;;; (+ΒΙΝΤΕΟ) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Ηγουμενίτσα: Μια παράνομη χωματερή στο κέντρο της πόλης, δεν ενοχλεί κανέναν;;; (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Μια παράνομη χωματερή στο κέντρο της πόλης, δεν ενοχλεί κανέναν;;; (+ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ακόμη περίπτωση παράνομης χωματερής ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες και μάλιστα σε κεντρικότατο σημείο της Ηγουμενίτσας, πίσω ακριβώς από το Δημοτικό στάδιο της πόλης, στο δρόμο προς Νέα Σελεύκεια.
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι φταίνε ασυνείδητοι πολίτες που πετάνε τα σκουπίδια τους όπου να ναι και βανδαλίζουν δημόσια περιουσία, όπως αρέσκεται η δημοτική αρχή να αναφέρει συχνά σε ανακοινώσεις της, για να αποποιηθεί των ευθυνών της.
Το εξοργιστικό όμως είναι ότι την παράνομη χωματερή "τροφοδοτούσαν" με σκουπίδια υπάλληλοι της καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας με το υπηρεσιακό όχημα. Και βέβαια δε μπορεί κανείς να το αρνηθεί, δεδομένου ότι τους κατέγραψε σε βίντεο κάποιος πολίτης που πέρναγε από το σημείο.
Κι εδώ προκύπτουν απλά ερωτήματα:
Έρχεται στο φως τη δημοσιότητας βίντεο όπου καταγράφονται δημοτικοί υπάλληλοι να πετάνε απορρίμματα σε παράνομη χωματερή και δεν έχει γίνει ακόμη τίποτα;;
Που είναι ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πιτούλης να στείλει κλιμάκιο της Δ/νσης Περιβάλλοντος, όπως έκανε πέρυσι σε παρόμοια περίπτωση στους Φιλιάτες;
Ή ελέγχους στέλνουμε σε όσους έχουμε προσωπικές κόντρες;
Για το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας και τον "τεράστιο" αντιδήμαρχο καθαριότητας, που έχουν μετατρέψει την πόλη σε χωματερή, μιλάνε οι δημότες καθημερινά...!
Αλλά οι δημόσιες υπηρεσίες και αρχές οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους.
Και πρώτη οφείλει να κάνει η Εισαγγελία Θεσπρωτίας...! Το βίντεο και μόνο που αναδημοσιεύουμε, αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο για τη μόλυνση περιβάλλοντος σε μη αδειοδοτημένο χώρο...! 
Γιατί, και να αναλάβει η Περιφέρεια, το πολύ πολύ να ρίξει κανένα πρόστιμο μαϊμού, όπως αυτό που έριξε πέρυσι ο κ. Καχριμάνης στο Δήμο Φιλιατών, ψευδόμενος μάλιστα προς τα αρμόδια Υπουργεία! 
Αναμένουμε τις ενέργειες των αρμοδίων και θα επανέλθουμε...!!!

(Δείτε το βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου