Όχι της ΠΣΕ στο ξεπούλημα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

Όχι της ΠΣΕ στο ξεπούλημα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας

Όχι της ΠΣΕ στο ξεπούλημα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας

«Όχι της ΠΣΕ στο ξεπούλημα και την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, του Αλιευτικού Καταφυγίου Πλαταριάς, της μαρίνας Συβότων και του Αλιευτικού Καταφυγίου Σαγιάδας»

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας με αίσθημα ευθύνης τονίζει πως η σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, του Αλιευτικού Καταφυγίου Πλαταριάς, της μαρίνας των Συβότων και του Αλιευτικού Καταφυγίου Σαγιάδας δεν εξυπηρετεί ούτε την ανάπτυξη κι ούτε τις ανάγκες του τόπου. Είναι μια πράξη υλοποίησης της σχεδιαζόμενης κερδοφορίας ιδιωτικών συμφερόντων που απεμπολεί το δημόσιο όφελος και καταλύει κάθε έννοια δημόσιας περιουσίας.
Εκφράζει την αντίθεσή της, έστω και σε μια απλή σκέψη ιδιωτικοποίησης του τόπου ερήμην του λαού της Θεσπρωτίας και γενικότερα της Ηπείρου και δηλώνει την απόλυτη ταύτισή της με τη θέση και τις απόψεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.
Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους φορείς κι όλους/ες γενικά τους Ηπειρώτες/σσες, ανεξαρτήτως πολιτικής σκέψης και κομματικής τοποθετήσεως να συμμετάσχουν στον αγώνα αποτροπής πώλησης της δημόσιας αυτής περιουσίας. Καλεί ιδιαίτερα τους βουλευτές του νομού Θεσπρωτίας να τοποθετηθούν πάνω σ’ αυτό το καίριο θέμα και να συμπορευθούν στον αγώνα που εκφράζει τη βούληση του λαού της Ηπείρου.
Ο δικός μας τόπος, η πατρίδα μας και για εμάς τους απόδημους η γενέτειρά μας, ορίζουν την έννοια της ανάπτυξης και της Ηπειρώτικης ταυτότητας.

Αθήνα 30 Ιουλίου 2020
Από το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot