ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ προς Δώρη: Bιαστήκατε κύριε Δήμα... - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ προς Δώρη: Bιαστήκατε κύριε Δήμα...

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ προς Δώρη: Bιαστήκατε κύριε Δήμα...
Η βιασύνη δεν ήταν ποτέ καλός σύμβουλος. Επίσης η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Έτσι ο, κατά τα άλλα, αξιόλογος Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ηγουμενίτσας, Δώρης Δήμας και βιάστηκε και δεν γνώριζε...
Ο λόγος για την ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία εγκαλεί την εφημερίδα μας γιατί, υποτίθεται, δεν δημοσίευσε την εισήγησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο για την υπόθεση του ΚΕΠ.
Αν είχε μπει στο κόπο να διαβάσει την εφημερίδας μας στο φύλλο της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου και στη σελίδα 9 θα έβλεπε όχι μόνο ότι δημοσιεύτηκε, αλλά ότι δεν πειράχτηκε ούτε σημείο στίξης.
Θεωρούμε ότι η ανακοίνωση- καταγγελία της εφημερίδας μας δεν έγινε από σκοπιμότητα, ούτε ότι η απάντησή του σε εμάς κοινοποιήθηκε σε όλα τα ΜΜΕ της Θεσπρωτίας, από δόλο.
Αναμένουμε ωστόσο μια δημόσια συγνώμη...
Του Αλέξανδρου Θεμελή
Εφημερίδα "ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ"

Άμεση διόρθωση από το Δώρη
Άμεση ήταν η διορθωτική επίστολή του κ. Δήμα προς τα ΜΜΕ, στην οποία αναφέρει ότι ήταν αβλεψία του το ότι δημοσιεύτηκε η εισήγησή του στην ημερήσια εφημερίδα, ωστόσο, όπως αναφέρει όλα τα υπόλοιπα γραφόμενα ισχύον στο ακέραιο:
ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΩΡΗ ΔΗΜΑ
Στο κείμενο που σας απέστειλα στις 18/10/2019 με τίτλο «Απάντηση στην ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ» αναφέρω ότι: 
«Αν είχατε δημοσιεύσει τα κείμενα που σας έχουμε στείλει τόσο την ανακοίνωση, όσο εισήγηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δ.Σ. της Ηγουμενίτσας σχετικά με το ΚΕΠ τότε μια σειρά από τα ερωτήματα σας θα είχαν απαντηθεί. Θα είχαν την ευκαιρία και οι αναγνώστες σας να μάθουν για την στάση μας από πρώτο χέρι………». 
Αυτό δεν είναι σωστό γιατί ότι η εισήγηση μας δημοσιεύτηκε στην έντυπη έκδοση ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗΣ στο φύλο της Πέμπτης την οποία δεν διάβασα. Σίγουρα είναι αβλεψία μου. Προφανώς δεν είχα πρόθεση η λόγο να γράψω ανακρίβειες, πολύ περισσότερο ψέματα. Ο λόγος που συνέβη αυτή η αβλεψία είναι ότι παρακολουθώ όλα τα ΜΜΕ κατά κύριο λόγο στην ηλεκτρονική τους έκδοση και ελάχιστα έως καθόλου στην έντυπη τους. 
Είμαι ασυγχώρητος, έπρεπε μάλλον να το ψάξω περισσότερο. 
Το κείμενο όμως δεν ασχολείται μόνο με αυτό το ζήτημα ,ούτε κυρίως με αυτό. 
Όλα τα υπόλοιπα στα γραφόμενα μου στο κείμενο ισχύουν στο ακέραιο. 

Ηγουμενίτσα 18/10/2019 
Δώρης Δήμας 
Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου