Ο Κώστας Παππάς νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σουλίου - Εκλέχθηκαν και τα μέλη των Επιτροπών - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Κώστας Παππάς νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σουλίου - Εκλέχθηκαν και τα μέλη των Επιτροπών

Ο Κώστας Παππάς εκλέχθηκε νέος προεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σουλίου στην ειδική συνεδρίαση του Δήμου Σουλίου. 
Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Αναστάσιος Σουλάκης από την παράταξη «Τόπος Αξιών» και Γραμματέας ο Δανιήλ Αναστασόπουλος από την παράταξη «1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας».
Τα μέλη των Επιτροπών του Δήμου
Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, εξέλεξε επίσης το πρωί της Κυριακής το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σουλίου
Οικονομική επιτροπή
Πρόεδρος Γιάννης Καραγιάννης. 
Μελη: Φώτης Δημητρίου, Φάνης Μπέλλος, Βασίλης Καλόγηρος, Δημήτριος Ζορκάδης, Αθανασίου Νικόλαος, Νίκος Γώγος
Επιτροπή ποιότητας ζωής: 
Πρόεδρος Φώτης Δημητριου. 
Μ'ελη: Παππάς Παναγιώτης, Ανδρέας Γκέκας, Αλεξίου Παναγιώτα, Άννα Κώτση, Κώστας Στεφάνου και Δήμας Βασίλειος. 

Στο χαιρετισμό του ο νέος προεδρος έκανε λόγο για παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν την λειτουργία του σώματος και θα του δώσουν την ευκαιρία να είναι πιο αποδοτικό και πιο αποτελεσματικό.
Πιο συγκεκριμένα ο νέος Πρόδερος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Παππάς, ανέφερε:
"Κύριε Δήμαρχε, κε. Προεδρεύοντα Σύμβουλε, οφείλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη διαδικασία εκλογής του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου,
Aγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι του ιστορικού Δήμου Σουλίου, Κυρίες και Κύριοι συνδημότες,
Κατ’ αρχήν σας ευχαριστώ από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με εκλέξατε στο αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Έχω περάσει από πολλά στάδια στη ζωή μου, κυρίως επαγγελματικά, αλλά σας βεβαιώνω ότι το σημερινό αξίωμα που μου εμπιστευτήκατε είναι το πιο ουσιαστικό, γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να υπηρετήσω το Δήμο μας από ένα καίριο και νευραλγικό πόστο, αλλά κυρίως επειδή μου δίνει την ευκαιρία, να κάνω ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτές τις παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν τη λειτουργία του Σώματος και θα του δώσουν την ευκαιρία να είναι πιο αποδοτικό και πιο αποτελεσματικό.
Εκείνο που έχω να πω και να ξεκαθαρίσω ευθύς εξ’ αρχής είναι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις στα πλαίσια του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και σε συνεργασία με το υπαλληλικό προσωπικό και τους Δημοτικούς Συμβούλους, για να έχει το Δημοτικό Συμβούλιο ποιότητα, κύρος και επίπεδο και να αποτελούν "Κιβωτό" θεσμών και αξιών που θα προάγουν το ιστορικό όνομα του Δήμου μας και θα το καθιστούν σεβαστό σε όλους.
Θέλω επίσης να δεσμευτώ, ότι θα υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις το δικαίωμα του κάθε Συμβούλου να λέει ελεύθερα και ανεμπόδιστα την άποψή του και να εκφράζει τους προβληματισμούς ή τις παρατηρήσεις του σε κάθε θέμα που θα αφορά το Δήμο μας.
Θα επιδιώξω επίσης το Δημοτικό μας Συμβούλιο να αποτελέσει πρότυπο, ομαλής δημοκρατικής λειτουργίας, ευπρέπειας και συνεννόησης και σε αυτό ζητώ τη συμμετοχή και τη συμπαράσταση όλων σας.
Σίγουρα η τιμή που μου κάνατε σήμερα εκλέγοντάς με Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με γεμίζει ευθύνες και υποχρεώσεις και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου με τον καλύτερο τρόπο δικαιώνοντας τόσο εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας, όσο και τον Κύριο Δήμαρχο ο οποίος με πρότεινε για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και γι’ αυτό τον ευχαριστώ ιδιαίτερα.
Από σήμερα ξεκινάει ο αγώνας για την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας που όλοι αγαπάμε.
Το Δημοτικό Συμβούλιο σε αυτήν τη νέα περίοδο θα κληθεί να συμβάλλει με τον τρόπο του στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται. Δηλώνω έτοιμος να ανταποκριθώ σε αυτήν την πρόκληση και με τη δική σας βοήθεια να συμβάλλουμε παραγωγικά και γόνιμα στην προσπάθεια που ήδη αρχίζει από τη νέα Δημοτική Αρχή που μόλις ανέλαβε ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το Δήμο μας που όλοι ονειρευόμαστε και που μας αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot