Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες συμπολίτες μας που κατέστησαν το ΠΑΣΟΚ μετά από 12 χρόνια την Πρώτη Προοδευτική δύναμη στη Θεσπρωτία με σχεδόν 20% διπλασιάζοντας το ποσοστό του σε σχέση με τις προηγούμενες Ευρωεκλογές και μάλιστα σε απόσταση βολής από το συντηρητικό κυβερνητικό κόμμα της ΝΔ τόσο σε ποσοστά, όσο και σε απόλυτο αριθμό ψήφων.

Επίσης ευχαριστούμε όλους αυτούς που στην προεκλογική περίοδο είχαν την ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί των θέσεων και των πολιτικών μιας αξιόπιστης εναλλακτικής πρότασης εξουσίας έστω και αν το γεγονός αυτό δεν μετουσιώθηκε ακόμα σε πολιτική πράξη.

Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών καταδεικνύουν την εκλογική κατάρρευση της Ν.Δ. η οποία σε έναν μόλις χρόνο έχασε 13% και 1 εκατ. ψήφους και μάλιστα έλαβε τον χαμηλότερο αριθμό ψήφων (λίγο πάνω από 1 εκατ.) από ιδρύσεως της(!).

Το αποτέλεσμα αυτό απότοκο του καθημερινού οικονομικού, κοινωνικού, και μιντιακού bulling που υφίσταται ο Έλληνας πολίτης από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη γεννά άμεσα την ανάγκη ανασυγκρότησης της Δημοκρατικής Παράταξης και η επανατοποθέτησή της σε τροχιά εξουσίας και η ευθύνη που βαραίνει πλέον το ΠΑΣΟΚ ως το μόνο δημοκρατικό κόμμα που αύξησε την εκλογική του επιρροή, είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Ο Αγώνας συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου