Στην Ηγουμενίτσα την Τρίτη ο Στέφανος Κασσελάκης - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Στην Ηγουμενίτσα την Τρίτη ο Στέφανος Κασσελάκης

Στην Ηγουμενίτσα την Τρίτη ο Στέφανος Κασσελάκης

Τριήμερη περιοδεία στην Ήπειρο θα πραγματοποιήσει από την Τρίτη του Πάσχα μέχρι και την Πέμπτη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Πρώτος σταθμός θα είναι η Ηγουμενίτσα ερχόμενος από την Κέρκυρα όπου θα περάσει το Πάσχα.

Στη θεσπρωτική πρωτεύουσα θα μείνει για λίγες ώρες όπου θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει περιοδεία στην Πρέβεζα.

Στην Άρτα θα βρεθεί την Τετάρτη και η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος δημοσιοποίησε το επίσημο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο Στέφανος Κασσελάκης θα φτάσει στην πόλη της Άρτας στις 10:30 και θα έχει συνάντηση στο Επιμελητήριο Άρτας με παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Στη συνέχεια, θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία, όπου θα κάνει μια σύντομη στάση για καφέ και θα περπατήσει στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολίτες και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για τα κύρια προβλήματα της καθημερινότητας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επίλυσή τους.

Ακολούθως, ο Στέφανος Κασσελάκης θα ξεναγηθεί στο εμβληματικό Βυζαντινό Μνημείο της Παναγίας της Παρηγορήτισσας και θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων στην αρχαιολογία.

Την Πέμπτη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί τα Ιωάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου