Το καψόνι, η… σαρακοφαγωμένη σήραγγα και η απολογία ενώπιον του Υφυπουργού! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Το καψόνι, η… σαρακοφαγωμένη σήραγγα και η απολογία ενώπιον του Υφυπουργού!

Το καψόνι, η… σαρακοφαγωμένη σήραγγα και η απολογία ενώπιον του Υφυπουργού!

Ο Υφυπουργός Νίκος Ταχιάος εδώ και δεκαπέντε ημέρες προσπαθεί να σβήσει τις φωτιές που άναψε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου με τις άστοχες, όπως αποδεικνύεται αναφορές του, στην σήραγγα της Κατάρας που είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

Ο Υφυπουργός χρειάστηκε να βρεθεί δύο φορές στην περιοχή. Την πρώτη ανακοίνωσε το κλείσιμο της σήραγγας στο Μαλακάσι προκειμένου να γίνει ο έλεγχος.

Την δεύτερη, ήρθε στα Γιάννινα και κάθισε απέναντι από τους δημοσιογράφους, χωρίς να κοιτάζει το ρολόι του.. Που σημαίνει ότι αφιέρωσε όσο χρόνο χρειαζόταν για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν και για όλα τα θέματα.

Ο Υφυπουργός κάρφωσε τουλάχιστον τρεις φορές τον Περιφερειάρχη Ηπείρου για τις άστοχες αναφορές που έκανε.

Η πρώτη ήταν όταν είπε ότι χρειάστηκε χρόνος να ταυτοποιηθεί η σήραγγα στην οποία αναφερόταν ο Περιφερειάρχης αφού η αναφορά του ήταν γενικώς στη σήραγγα της Κατάρας.

Η δεύτερη ήταν όταν ευθέως μίλησε για υπερβολές από τον Περιφερειάρχη στην παρουσίαση του προβλήματος της σήραγγας καθώς δεν υπάρχει κανένα στατικό πρόβλημα.

Και η τρίτη όταν μίλησε για το καψόνι του Περιφερειάρχη τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες.

Ο Αλέκος Καχριμάνης μπροστά στον Υφυπουργό προχώρησε στην πρώτη δημόσια αναδίπλωση. Φυσικά επέμενε σε ιδιωτική συζήτηση που έκανε, κάτι που προφανώς δεν ισχύει αφού μιλούσε σε όλα τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής παρόντων των μέσων ενημέρωσης, αλλά αυτή την φορά αναγνώρισε ότι.. είπε μια κουβέντα παραπάνω!

«Ήταν μία ιδιωτική συζήτηση και επιμένω σ’ αυτό. Αν εγώ είπα μια κουβέντα παραπάνω ήταν για να δείξω ότι υπάρχει πρόβλημα και χρειάζεται βαριά συντήρηση ο δρόμος. Τα πράγματα δεν είναι άσπρο- μαύρο.. Έτυχε να περάσω από τη σήραγγα και την είδα σαρακοφαγωμένη.. Έτσι μπήκε στο μυαλό μου.. Μη ξεχνάτε ότι το Σεπτέμβριο στο Ανήλιο έριξε 700 χιλιοστά βροχή.. Όλα αυτά με έκαναν να πω ότι θέλει βαριά συντήρηση.. Δεν είχα σκοπό να δημιουργήσω ένα τεράστιο θέμα όπως έγινε..» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης.

Η τελευταία φράση έμοιαζε περισσότερο με απολογία ενώπιον του Υφυπουργού.

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου