Παραμένει στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πρέβεζας ο Αντώνης Μπέζας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Παραμένει στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πρέβεζας ο Αντώνης Μπέζας

Παραμένει στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πρέβεζας ο Αντώνης Μπέζας

"Μαζί για την Ηγουμενίτσα", ήταν το όνομα της δημοτικής παράταξης της οποίας ηγήθηκε ο Αντώνης Μπέζας για το Δήμο Ηγουμενίτσας στις πρόσφατες εκλογές.

Ωστόσο δεν τα κατάφερε και περιορίστηκε στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Ή μάλλον, όπως δήλωσε ο ίδιος στην τελετή ορκωμοσίας, της μειοψηφίας, δεδομένου ότι δεν θα κάνει αντιπολίτευση, αλλά θα βάλει πλάτη...!

Ωστόσο, θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην αυτοδιοίκηση, αλλά στο Δήμο Πρέβεζας, όπου θα συνεχίσει να έχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Μπορεί ο ίδιος να μην κατάφερε να εκλεγεί Δήμαρχος, όμως κατάφερε να επανεκλεγεί ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, κάτι που ωφελεί και τον κ. Μπέζα.

"Με την αριθμ. 5/191/2-1-2024 Απόφαση του Δημάρχου Πρέβεζας Νομού Πρέβεζας, η οποία εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 58 του Ν. 3852/2010, 161 και 167 του Ν. 3584/2007, όπως ισχύουν, διορίζεται σε θέση μετακλητού Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πρέβεζας ο Μπέζας Αντώνιος του Εμμανουήλ, κάτοχος διπλώματος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου".

Τα παραπάνω αναφέρει η σχετική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

Έτσι, ο κ. Μπέζας θα έχει δύο ρόλους και στους δύο δήμους. Αφενός επικεφαλής παράταξης της μειοψηφίας στο Δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας, αφετέρου Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Πρέβεζας...!

Με άλλα λόγια, "Μαζί για την Ηγουμενίτσα" και μόνος του για την Πρέβεζα...!
Η απόφαση διορισμού του όπως δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Πρέβεζας όσο κι αν ψάξαμε δεν βρήκαμε αναρτημένη τη σχετική απόφαση, αν και ήταν η 2η μόλις απόφαση του δημάρχου Πρέβεζας ήδη από τις 2/1/2024!!

Καλορίζικος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου