Εγνατία Οδός / Απίστευτη περιπέτεια για ζευγάρι στη σήραγγα της Παναγιάς - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Εγνατία Οδός / Απίστευτη περιπέτεια για ζευγάρι στη σήραγγα της Παναγιάς

Εγνατία Οδός / Απίστευτη περιπέτεια για ζευγάρι στη σήραγγα της Παναγιάς

Πώς εγκλωβίστηκαν επί ώρες στο «τούνελ του τρόμου», όπως το χαρακτηρίζουν, με κίνδυνο να προκληθεί σοβαρό δυστύχημα και χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας

Το «τούνελ του τρόμου» χαρακτηρίζει ένα ζευγάρι τη σήραγγα της Παναγιάς στην Εγνατία Οδό καθώς επί ώρες βρέθηκε το αυτοκίνητό τους ακινητοποιημένο με κίνδυνο της ζωής τους και χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας.

Ο Βασίλης Κατσίκης με ανάρτησή του στο Facebook περιγράφει την απίστευτη περιπέτεια που έζησε σε έναν υποτίθεται σύγχρονο αυτοκινητόδρομο όταν την Παρασκευή (12/1) πηγαίνοντας προς τα Γιάννινα το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης μέσα στη σήραγγα της Παναγιάς, πριν από το Μέτσοβο.

photo/ Facebook/ Vassilis Katsikis

Όπως περιγράφει αμέσως μετά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου του μέσα στη σήραγγα της Παναγιάς, κατέβηκε και τοποθέτησε το φωτεινό τρίγωνο ενώ τα αυτοκίνητα περνούσαν ξυστά από το δικό του με κίνδυνο να γίνει μεγάλο δυστύχημα.

photo/Facebook/Vassilis Katsikis

Αμέσως πήγε στον πλησιέστερο τηλεφωνικό θάλαμο εκτάκτου ανάγκης προκειμένου να ειδοποιήσει για την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου. Όπως περιγράφει:

«Μέσα στον τηλεφωνικό θάλαμο υπήρχε ένα κουτί κίτρινο με ένα κουμπί και όχι τηλέφωνο. Παράλληλα (πολύ σημαντικό) η βαριά πόρτα του θαλάμου ήταν σκουριασμένη και χωρίς μεντεσέδες απλά σφηνωμένη! Έτσι αφού μπήκαμε, κάθε φορά που περνούσε αυτοκίνητο απ΄ έξω και κυρίως οι νταλίκες, από τον αέρα έφευγε από τη θέση της και ήταν έτοιμη να πέσει μέσα στο δρόμο! Για όλο το διάστημα που είμασταν εκεί, έπρεπε να την κρατάω για να μη φύγει και πάει στο δρόμο με τραγικές συνέπειες!».

photo/Facebook/Vassilis Katsikis

Ο εγκλωβισμένος οδηγός πάτησε το κίτρινο κουμπί και όπως περιγράφει μίλησε με υπάλληλο από την Εγνατία Οδό η οποία τους είπε ότι θα ενημερώσει για να πάνε στο σημείο υπάλληλοι της Εγνατίας ενώ του ζήτησε να καλέσει τη δική του εταιρεία οδικής βοήθειας.

Ο Βασίλης Κατσίκης την ενημέρωσε ότι μέσα στη σήραγγα τα κινητά τηλέφωνα δεν έχουν σήμα ενώ όταν έφτασαν οι υπάλληλοι της Εγνατίας Οδού και τους βοήθησαν να σπρώξουν το αυτοκίνητο για να μπει σε σημείο όπου δεν περνούσαν ξυστά άλλα αυτοκίνητα, τον ενημέρωσαν ότι έχουν χαλάσει και τα σταθερά τηλέφωνα οπότε δεν μπορούσε να καλέσει την οδική του βοήθεια.

Οι υπάλληλοι της Εγνατίας τον ενημέρωσαν ακόμα ότι δεν μπορούσαν οι ίδιοι να μεταφέρουν το ακινητοποιημένο όχημά του γιατί απαγορεύεται ενώ οι υπάλληλοι της Εγνατίας έφυγαν παίρνοντας μαζί τους και τους προειδοποιητικούς κώνους.

Τελικά μετά από τρεις ώρες έφτασε η οδική ασφάλεια και μετά τα μεσάνυχτα βγήκαν από το «τούνελ του τρόμου».

Στην ανάρτησή του ο οδηγός αναρωτιέται: «Πόσο δύσκολο είναι σε αυτή τη χώρα να υπάρχει το αυτονόητο; Ποιο είναι αυτό; Το γρηγορότερο να μας βγάλουν από εκεί μέσα! Γιατί κάθε λεπτό που περνούσε ήταν επικίνδυνο για τη ζωή μας! Πόσα εκατομμύρια έχουν πάρει από τον ελληνικό λαό για να φτιάξουν αυτό το μεγάλο έργο και η αυτονόητη ασφάλεια δεν υπάρχει πουθενά!».

Και καταλήγει στην ανάρτησή του: «Ένα είναι σίγουρο. Ζούμε από τύχη! Και αυτό δεν είναι καλό».


ΠΗΓΗ: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου