Ηγουμενίτσα: Προκάλεσαν μποτιλιάρισμα με κλείσιμο κεντρικού δρόμου για να μιλήσει ο Καχριμάνης - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Ηγουμενίτσα: Προκάλεσαν μποτιλιάρισμα με κλείσιμο κεντρικού δρόμου για να μιλήσει ο Καχριμάνης

Ηγουμενίτσα: Προκάλεσαν μποτιλιάρισμα με κλείσιμο κεντρικού δρόμου για να μιλήσει ο Καχριμάνης

Η αλαζονεία και η ασυδοσία της τοπικής εξουσίας έχει προ πολλού ξεπεράσει κάθε όριο λογικής και νομιμότητας. Στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο δε, τα πράγματα έχουν ξεφύγει ακόμη περισσότερο...!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αποψινή συγκέντρωση του Αλ. Καχριμάνη στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, ο οποίος ήρθε για να εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο της παράταξής του και να παρουσιάσει τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στη Θεσπρωτία.

Και για να το κάνουν αυτό, έκλεισαν κεντρικό δρόμο της Ηγουμενίτσας (8ης Δεκεμβρίου) προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση σε ώρα αιχμής και με βροχερό καιρό...

Έδειξαν για ακόμη μια φορά για το πόσο υπολογίζουν την κοινωνία, αλλά και τους νόμους. Διότι, δεν μπορεί ο καθένας να κλείνει το δρόμο, με το έτσι θέλω.

Όποτε υπάρχει προγραμματισμένη εκδήλωση, ο αστυνομικός Δντης Θεσπρωτίας εκδίδει απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, την οποία γνωστοποιεί μέσω των τοπικών ΜΜΕ, ώστε να ενημερώνονται οι πολίτες εκ των προτέρων.

Τέτοια απόφαση, δεν εστάλη στα τοπικά ΜΜΕ από τον αστυνομικό Δ/ντη. Αντίθετα, είδαμε αστυνομικούς να βρίσκονται στην εκδήλωση, χωρίς κανείς τους να αναρωτιέται, αν το κλείσιμο του δρόμου έγινε με νόμιμες διαδικασίες...

Αλλά υπάρχει κι ακόμη μεγαλύτερη ειρωνεία. Την ώρα που οι πολίτες βλαστημούσαν μπλοκαρισμένοι στο μποτιλιάρισμα, ο κ. Καχριμάνης με μεγάλη άνεση ξεστόμιζε υποσχέσεις για το οδικό δίκτυο της Θεσπρωτίας (όπως π.χ. η διαπλάτυνση του δρόμου Ηγ/τσας -Πλαταριάς, έκανε λόγο για έτοιμες μελέτες κόμβων στη Νέα Σελεύκεια κ.α.) ενώ δεν είχε το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη για ένα μεγάλο έργο που έχει σταματήσει, αυτό της εισόδου πόλεως Ηγουμενίτσας (ο δρόμος προς Μαυρούδι)...!

Το έργο έχει σταματήσει εδώ και μήνες, επειδή η Περιφέρεια Ηπείρου οφείλει στον εργολάβο 2,5 εκατομμύρια ευρώ...! Άσχετα με το τι διαδίδουν τα παπαγαλάκια του Καχριμάνη, περί ευθύνης ιδιωτών που μπλοκάρουν τα έργα!

Πιθανώς, ο κ. Καχριμάνης να θεωρεί δεδομένους τους θεσπρωτούς ψηφοφόρους και να αδιαφορεί αν όλο το καλοκαίρι δεκάδες χιλιάδες ντόπιοι και επισκέπτες ταλαιπωρήθηκαν σε ένα κομβικό δρόμο, επειδή προτίμησε να ολοκληρώσει άλλα έργα στα Γιάννενα...! Και όλοι οι επίσημοι της Ηγουμενίτσας (δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιος δήμαρχος κλπ) από κάτω τον χειροκροτούσαν.

Αντί να έρθει σήμερα ο κ. Καχριμάνης να εγκαινιάσει ένα μεγάλο έργο για την Ηγουμενίτσα, επέλεξε να ταλαιπωρήσει ακόμη περισσότερο τους Ηγουμενιτσιώτες με το να κλείσει έναν κεντρικό δρόμο για να εγκαινιάσει το... εκλογικό του κέντρο.

Ο καθένας ό,τι μπορεί...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου