Ο Ριζόπουλος εντόπισε το μεγάλο πρόβλημα της Ηγουμενίτσας που κανείς μας δεν αντιλήφθηκε...(+ΒΙΝΤΕΟ) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ριζόπουλος εντόπισε το μεγάλο πρόβλημα της Ηγουμενίτσας που κανείς μας δεν αντιλήφθηκε...(+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ριζόπουλος εντόπισε το μεγάλο πρόβλημα της Ηγουμενίτσας που κανείς μας δεν αντιλήφθηκε...(+ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον πολυχρονεμένο της πασά, η Ήπειρος τα τελευταία χρόνια μπορεί να καμαρώνει και για μια ακόμη πολιτική διάνοια. Αυτή του κ. Ριζόπουλου.

Ο οποίος αφού δεν έχει καμία πολιτική διαφοροποίηση από τον κ. Καχριμάνη, προσπαθεί με προσωπικές επιθέσεις προς το νυν περιφερειάρχη, αλλά και με ευφάνταστες προτάσεις, πολλές εκ των οποίων στερούνται κάθε ίχνους λογικής να εντυπωσιάσει και να σερβίρει μια άνοστη πολιτική σούπα, σε ωραίο όμως πιάτο...

Την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Ριζόπουλος έκανε την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα. Εκεί, μεταξύ άλλων ωραίων, ανέπτυξε στους παρευρισκόμενους ποιο είναι κατά τη γνώμη του το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ηγουμενίτσας, το οποίο κανείς μας δεν έχει ακόμη αντιληφθεί και γι' αυτό ήρθε ο ίδιος να μας το πει...!

Ποιο είναι αυτό;; 
Κατά τη γνώμη του κ. Ριζόπουλου, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ηγουμενίτσας τα επόμενα χρόνια, θα είναι το ...οικιστικό! Δηλαδή, που θα μείνουν τα εκατοντάδες στελέχη που θα έρθουν να εργαστούν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας μετά την ιδιωτικοποίησή του στον όμιλο Grimaldi.... (σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα)!

Μάλιστα ο κ. Ριζόπουλος, εκτός ότι θεωρεί δεδομένο ότι θα βρουν εργασία στο λιμάνι εκατοντάδες άτομα, θα είναι και πολύ καλά αμειβόμενοι με μέσο μισθό τις 3.000 ευρώ το μήνα...!

"Που θα μείνουν αυτοί οι άνθρωποι -αναρωτήθηκε ο κ. Ριζόπουλος- στις γκαρσονιέρες των φοιτητών";;;

Μάλιστα, ο κ. Ριζόπουλος πέταξε την ιδέα να μετατραπεί το ΒΙΟΠΑΘΕ σε οικισμό για τη στέγαση όλων αυτών των ανθρώπων... (Για το φιάσκο του εμπορευματικού κέντρου και τη σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ ακόμη δεν είπε πολλά...)!

Αλλά το πιο εξοργιστικό εκ μέρους του κ. Ριζόπουλου ήταν η αναφορά του στους ξενιτεμένους θεσπρωτούς, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Το θέμα δεν είναι πως θα φέρουμε πίσω αυτούς που φύγανε, αυτοί πάει φύγανε, τους έδιωξε ο Καχριμάνης. Κατανοώ τον πόνο της μάνας, αλλά το θέμα πλέον είναι όχι πως θα φέρουμε πίσω αυτούς που φύγανε, εμάς μας ενδιαφέρει πως θα φέρουμε άτομα με υψηλά εισοδήματα..."

Αφού όμως ο κ. Ριζόπουλος πονάει για αυτούς που θα έρθουνε κι όχι γι' αυτούς που φύγανε, ας ζητήσει ψήφο από αυτούς, όταν με το καλό έρθουν. Να μια καλή ιδέα...!

Αφού επομένως ο κ. Ριζόπουλος δεν ενδιαφέρεται για τους γηγενείς που αναγκάστηκαν να φύγουνε στο εξωτερικό εξαιτίας των πολιτικών των τελευταίων κυβερνήσεων, όπως αυτής του Κ. Μητσοτάκη, για την οποία δεν έχει βγάλει άχνα, νοιάζεται για το που θα μείνουν τα golden boys των ιδιωτικών εταιρειών που θα κερδοφορούν από τον μεγαλύτερο οικονομικό πνεύμονα της Ηγουμενίτσας, που είναι το λιμάνι, για το ξεπούλημα του οποίου επίσης δεν έβγαλε άχνα...!

Σε αυτές τις εκλογές, παρατηρείται έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων Ηγουμενίτσας και των υποψήφιων περιφερειαρχών (πλην ΚΚΕ) για το ποιος θα γλείψει περισσότερο τον Grimaldi...!

Ο κ. Ριζόπουλος έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για να διακριθεί σε αυτόν τον άτυπο ανταγωνισμό...! 

(Δείτε στο παρακάτω βίντεο μετά το 11' τις δηλώσεις του κ. Ριζόπουλου...)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου