Θεσπρωτία: Ευχαριστήριο της νέας περιφερειακής συμβούλου Ηπείρου, Μάγδας Τάτση - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Θεσπρωτία: Ευχαριστήριο της νέας περιφερειακής συμβούλου Ηπείρου, Μάγδας Τάτση

Θεσπρωτία: Ευχαριστήριο της νέας περιφερειακής συμβούλου Ηπείρου, Μάγδας Τάτση

Η Μάγδα Τάτση θα είναι μέλος του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου για την επόμενη πενταετία, η οποία εκλέχθηκε με τους Ορίζοντες Ηπείρου, του Σπ. Ριζόπουλου, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του...

Επομένως, η κα. Τάτση, η οποία σήμερα είναι αντιπρόεδρος της παράταξης, αναλαμβάνει μεγαλύτερες ευθύνες. Άλλωστε, ο εντυπωσιακός (για τα δεδομένα της παράταξής της) αριθμός σταυρών που έλαβε στην Π.Ε. Θεσπρωτίας (τουλάχιστον 1.850) της δίνει τη στήριξη αλλά και την ευθύνη για ισχυρή αντιπολίτευση στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο.

Η κα. Τάτση, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει:

"Αγαπητοί μου φίλοι,
Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Μου δημιουργεί αίσθημα χαράς ,ταυτόχρονα όμως και μεγάλο αίσθημα ευθύνης η εμπιστοσύνη σας και η δυνατότητα που μου δώσατε να εκπροσωπήσω τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας για τον τόπο μας, ως μέλος του νέου περιφερειακού συμβουλίου.

Παράλληλα, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες και την εκτίμηση μου στον Σπύρο Ριζόπουλο, για τη στήριξη και την αφοσίωσή του καθ΄όλη την διάρκεια της κοινής μας διαδρομής.

Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ σκληρά για το καλό της Θεσπρωτίας μας, με γνώμονα πάντα τις αξίες της δικαιοσύνης, της διαφάνειας,της ανιδιοτέλειας και της συνεργασίας. Η εμπιστοσύνη σας με γεμίζει από χαρά και αποφασιστικότητα.
Σας ευχαριστώ ολόψυχα!

Με Ελπίδα και Όραμα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας!

Με εκτίμηση,
Τάτση Μαγδαληνή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου