Ηγουμενίτσα: Ο Παναγιώτης Νταής για το αποτέλεσμα του α' γύρου των δημοτικών εκλογών - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Ηγουμενίτσα: Ο Παναγιώτης Νταής για το αποτέλεσμα του α' γύρου των δημοτικών εκλογών

Ηγουμενίτσα: Ο Παναγιώτης Νταής για το αποτέλεσμα του α' γύρου των δημοτικών εκλογών

Αγαπητές συνδημότισσες – αγαπητοί συνδημότες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους όσοι μας υποστήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ηγουμενίτσας. 

Το θετικό αποτέλεσμα της Κυριακής οφείλεται σε εσάς. Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους συμπατριώτες που εκτελώντας το δημοκρατικό τους καθήκον, ψήφισαν στις εκλογές, ανεξάρτητα από τις επιλογές τους.

Κάναμε έναν μεγάλο, έντιμο, ακομμάτιστο και αξιοπρεπή αγώνα, γεγονός που έχει αναγνωριστεί από την τοπική κοινωνία, αλλά ακόμα και από τους αντιπάλους μας.

Το πρώτο σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Ηγουμενίτσας έγινε.

Το μήνυμα των εκλογών είναι σαφές: η πλειοψηφία των συμπολιτών εξέφρασε την καθαρή επιθυμία για ανατροπή της υφιστάμενης τελματώδους κατάστασης στο Δήμο.

Την επόμενη Κυριακή θα γίνει το δεύτερο και πιο αποφασιστικό βήμα, με την τελική επικράτηση του Συνδυασμού μας, ως κύριου εκφραστή του αιτήματος για αλλαγή στην Ηγουμενίτσα, τα Σύβοτα, την Πλαταριά, το Μαργαρίτι, την Πέρδικα, τον Παραπόταμο, αλλά και όλα τα χωριά του Δήμου.

Ήδη τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνουμε από την τοπική κοινωνία είναι άκρως ενθαρρυντικά και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη.

Υποψήφιοι του Συνδυασμού μας ήδη έχουν εκλεγεί ως Πρόεδροι και Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων. Τους συγχαίρουμε θερμά, όπως επίσης συγχαίρουμε όλους όσοι εξελέγησαν σε αντίστοιχες θέσεις και από τους άλλους Συνδυασμούς. Ως επόμενη Δημοτική Αρχή, δεσμευόμαστε για ουσιαστική και παραγωγική συνεργασία με όλα τα Συμβούλια και τους Προέδρους των Κοινοτήτων, ανεξάρτητα από το Συνδυασμό στον οποίο ανήκουν.

Συγχαρητήρια στους Συνδυασμούς «Μαζί για την Ηγουμενίτσα» και «Λαϊκή Συσπείρωση» για τον προεκλογικό τους αγώνα, ο οποίος συνέβαλλε στο να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στον προγραμματικό λόγο, για το μέλλον του τόπου. 

Ο Συνδυασμός μας έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του συγκεκριμένα μέτρα για την επίτευξη συναινέσεων και συνεργειών μεταξύ των Δημοτικών Παρατάξεων, σε όλα τα μεγάλα αλλά και μικρά ζητήματα του Δήμου. 

Δεσμευόμαστε ότι ως Δημοτική Αρχή θα τα υλοποιήσουμε, όπως επίσης δεσμευόμαστε ότι θα υποστηρίξουμε τους Συνδυασμούς της αντιπολίτευσης, ώστε να μπορούν να επιτελέσουν την αποστολή τους με ουσιαστικό, εποικοδομητικό και παραγωγικό τρόπο, με τις πρωτοβουλίες, που επίσης αναφέρονται αναλυτικά στο πρόγραμμά μας.

Από την πλευρά μας θα επιμείνουμε και τις επόμενες ημέρες σε έναν προεκλογικό αγώνα με ήπιους τόνους, με κέντρο τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής. Ελπίζουμε ότι και ο ανθυποψήφιος Συνδυασμός «Δύναμη Προοπτικής» θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Φίλες και φίλοι,

οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών και των Προέδρων Συμβουλίων στην πλειονότητα των Κοινοτήτων του Δήμου, ολοκληρώθηκαν στον πρώτο γύρο. Την επόμενη Κυριακή καλείστε πλέον να εκλέξετε τον Δήμαρχο και την ομάδα που θα αποτελέσει τη Δημοτική Αρχή.

Σας καλούμε απαλλαγμένοι από τις όποιες οικογενειακές, κοινωνικές, επαγγελματικές και φιλικές σας υποχρεώσεις, με το «χέρι στην καρδιά», να επιλέξετε αυτούς που θεωρείτε πραγματικά πιο ικανούς και αποτελεσματικούς να διαχειριστούν το μέλλον του τόπου.

Σας καλούμε να αποφασίσετε αφήνοντας στην άκρη τις όποιες πολιτικές ή μικροκομματικές σκοπιμότητες, οι οποίες δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Σας καλούμε να στηρίξετε τον ανεξάρτητο Συνδυασμό μας και τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Νταή, η εμπειρία, οι γνώσεις, οι ικανότητες και το ήθος του οποίου αποτελούν εγγύηση για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου.

Σας καλούμε να επιλέξετε το Συνδυασμό μας, γιατί τα άξια στελέχη του, θα αποτελέσουν τους ανθρώπους που θα διοικήσουν το Δήμο τα επόμενα πέντε χρόνια είτε με τη συμμετοχή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα Συμβούλια των Κοινοτήτων, είτε με την παρουσία τους στα λοιπά σημαντικά όργανα διοίκησης των νομικών προσώπων, των επιτροπών και των ομάδων εργασίας του Δήμου.

Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και τον ίδιο πολιτικό πολιτισμό τον αγώνα μέχρι την τελική επικράτηση την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου