Θα φέρει την ...αλλαγή;;; - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Θα φέρει την ...αλλαγή;;;

Θα φέρει την ...αλλαγή;;;

Όσοι είδαν το debate των δύο υποψήφιων δημάρχων Ηγουμενίτσας, στον τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων iTV, κατέληξαν σε ένα κοινό συμπέρασμα, πως ο νυν δήμαρχος Ηγουμενίτσας δεν μπορούσε να αρθρώσει ούτε μία πρόταση ολοκληρωμένη και ευρισκόμενος σε σύγχυση, κατέληξε να κρυφτεί πίσω από την κομματική ταυτότητα μήπως και επικρατήσει, απέναντι στον κ. Νταή, ο οποίος έδειξε σοβαρό προφίλ, και καλό λόγο, χωρίς να έχει ουσιώδεις πολιτικές διαφοροποιήσεις από τον κ. Λώλο.

Άλλωστε, εδώ που τα λέμε, ο κ. Νταής δεν είχε και δύσκολες ερωτήσεις...!

Παρόλο που ο κ. Νταής κάνει λόγο για πολιτική ...αλλαγή και ποζάρει σαν άλλος Ανδρέας Παπανδρέου, δεν έχει ασκήσει έντονη πολιτική κριτική στη δημοτική αρχή του κ. Λώλου, τα τελευταία 4 χρόνια και το ίδιο έκανε και στο debate...!

Προβάλλοντας επικοινωνιακά ...πολιτικό πολιτισμό, έχει αποφύγει τη σύγκρουση με πολιτικούς αντιπάλους και ίσως αυτό του βγει σε καλό. Άλλωστε, γνωρίζει πως αν δεν έχει στήριξη και από ψηφοφόρους της ΝΔ, δεν έχει ελπίδα να εκλεγεί...!

Βέβαια, στη δημοτική ενότητα Ηγουμενίτσας ο κ. Νταής σάρωσε, παίρνοντας κεφάλι με 40ο ψηφοδέλτια, δείχνοντας η πόλη της Ηγουμενίτσας ότι επιθυμεί αλλαγή!

Η Ηγουμενίτσα επιθυμεί όντως αλλαγή, ο κ. Νταής όμως που βρέθηκε σε αυτή τη θέση είναι διαθέσιμος να ακολουθήσει την επιθυμία της κοινωνίας;;

Βέβαια, σε πολλούς συμπολίτες αρέσει αυτός ο επικοινωνιακός πολιτικός πολιτισμός. Αλλά αν δεν υπάρχει πολιτική διαφοροποίηση, παρά μόνο επικοινωνιακές ευγένειες, για ποια αλλαγή μιλάμε;;;

Πάντως, αν καταφέρει και εκλεγεί Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, ίσως να είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που κάποιος εκλέγεται χωρίς να κάνει σκληρή αντιπολίτευση...!

Και αυτό έχει τη σημασία του για τα πολιτικά πράγματα της περιοχής στο άμεσο μέλλον..!

Ες αύριον τα σπουδαία...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου