Θα μοιραστούνε την καρέκλα...;;; - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Θα μοιραστούνε την καρέκλα...;;;

Θα μοιραστούνε την καρέκλα...;;;

Αναμενόμενη η προσφυγή σε β' γύρο οι εκλογές για το Δήμο Ηγουμενίτσας, ακόμη και για ορισμένους που θεωρούσαν ότι θα ήταν άλλος συνδυασμός στη δεύτερη Κυριακή.

Αναμενόμενη για πολλούς επίσης (κυρίως από το συνδυασμό του κ. Λώλου) και η πρωτιά σε σταυρούς του δημοτικού συμβούλου κ. Σπύρου Βαλάκου. Κάτι ξέρανε...!

Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ένα τόσο εντυπωσιακό αριθμό σταυρών προτίμησης. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής (ανεπίσημα ακόμη) αποτελέσματα του πρωτοδικείου, ο κ. Βαλάκος ξεπερνάει τους 2.000 σταυρούς προτίμησης, που αποτελεί ρεκόρ για το Δήμο Ηγουμενίτσας.

Ο δεύτερος δεν ξεπερνάει τους 1.000!

Αυτό από μόνο του, καθιστά σε πρόσωπο των εκλογών τον κ. Βαλάκο, ακόμη κι αν δεν αρέσει σε πολλούς. 

Ο εντυπωσιακός αριθμός σε σταυρούς προτίμησης, εκτός ότι προβληματίζει ορισμένους, δεδομένου πως η παρουσία του κ. Βαλάκου στο δημοτικό συμβούλιο, ήταν εντελώς σιωπηλή (το μόνο που έκανε ήταν να βοηθάει συχνά με την ψήφο του τον κ. Λώλο να περνάει αποφάσεις στο δημοτικό συμβούλιο, αν και σύμβουλος της αντιπολίτευσης) κάτι περισσότερο δεν έδειξε...!

Άσχετα με αυτό όμως, με το δικό του τρόπο, κατάφερε να πάρει περισσότερους από 2.000 σταυρούς. Αυτό του δίνει τεράστια δύναμη την επόμενη ημέρα σε περίπτωση εκλογής του συνδυασμού του.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μήτσης είχε λάβει 1.200 σταυρούς, (αν δεν κάνουμε λάθος) και αυτό του έδωσε τη θέση του αντιδημάρχου αλλά και τη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΗ για πολλά χρόνια...!

Άραγε ο κ. Βαλάκος με 2.000 σταυρούς τι πόστο θα πρέπει να λάβει μετά από μια τόσο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση νίκης του συνδυασμού του;

Ορισμένοι, κάνουν λόγο και για δυαρχία στο Δήμο Ηγουμενίτσας σε περίπτωση εκλογής Λώλου. Δηλαδή πως ο κ. Βαλάκος θα λειτουργεί άτυπα ως δεύτερος Δήμαρχος...!

Ακόμη κι αν ακούγεται υπερβολικό αυτό, με τέτοιο αριθμό σταυρών, ο κ. Λώλος για να κάθεται στην καρέκλα του Δημάρχου θα πρέπει να παίρνει την άδεια του κ. Βαλάκου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου