Ημερίδα μελισσοκομίας & κτηνοτροφίας στο Σούλι - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Ημερίδα μελισσοκομίας & κτηνοτροφίας στο Σούλι

Ημερίδα μελισσοκομίας & κτηνοτροφίας στο Σούλι

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΛΟΤΟΠΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
«Η ΓΛΑΒΙΤΣΑ»

Δελτίο Τύπου

1) Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, πριν από κάθε τι άλλο, συμμετέχοντας στον πανελλήνιο θρήνο για τα τραγικά και αθώα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, εκφράζει την οδύνη του, τα ολόθερμα συλλυπητήρια και την ηθική συμπαράσταση στους συγγενείς των νεκρών και ζητεί από την Πολιτεία τη δικαίωσή τους.

2) Ανακοινώνει ότι, στην προσπάθειά του να βοηθήσει με τις μικρές του δυνάμεις τους κατοίκους που έχουν απομείνει και «φυλάττουν Θερμοπύλες» στα πέντε (5) ορεινά και απόμακρα Σουλιωτοχώρια (Σαμονίβα, Τσαγγάρι, Αυλότοπο, Κουκουλιούς και Φροσύνη), συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Ηπείρου ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονες Πρακτικές Μελισσοκομίας και Κτηνοτροφίας, ως συνιστώσες Ανάπτυξης της Περιοχής Σουλίου». 

Η ανοιχτή για το κοινό αυτή εκδήλωση, στην οποία έχουν προσκληθεί να μιλήσουν πέντε (5) ειδικοί επιστήμονες, θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Σούλι (Ξενώνας) την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 10.30΄

Θα ακολουθήσει ξενάγηση των προσκεκλημένων ομιλητών και όσων άλλων επιθυμούν στα αιματοβαμμένα Χώματα και Βράχια του Ιερού αυτού Χώρου. 

Το Δ. Σ. ευχαριστεί την Περιφέρεια Ηπείρου για τη συνδρομή της για την οργάνωση της Ημερίδας.

Για το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλοτόπου  
ο Γραμματέας
Βαγγέλης Τσιρώνης
Φιλόλογος – Συγγραφέας
Τηλ. 6978288595.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου