Θεσπρωτία: Πρόσκληση για επιτηρητές σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ - Η αμοιβή, το πρόγραμμα και ποιοι κόβονται... - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Θεσπρωτία: Πρόσκληση για επιτηρητές σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ - Η αμοιβή, το πρόγραμμα και ποιοι κόβονται...

Θεσπρωτία: Πρόσκληση για επιτηρητές σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ - Η αμοιβή, το πρόγραμμα και ποιοι κόβονται...
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας προσκαλεί εκτός από μόνιμους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, και τακτικούς – μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους που υπηρετούν στη Θεσπρωτία οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως επιτηρητές/τριες στο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4/3/2023, να δηλώσουν τη συμμετοχή με αίτηση τους στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα, έως την Παρασκευή 24/02/2023 και ώρα 12:00 μ.μ.



Η αμοιβή των επιτηρητών

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, η αμοιβή των επιτηρητών και των υπεύθυνων αιθουσών, στο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ορίζεται ως εξής:

Υπεύθυνος αίθουσας: 20 ευρώ εφάπαξ και 7 ευρώ ανά ώρα (θα υπολογίζονται 10 ώρες ανά ημέρα εξέτασης)

Επιτηρητής: 12 ευρώ εφάπαξ και 7 ευρώ ανά ώρα (θα υπολογίζονται 10 ώρες ανά ημέρα εξέτασης).

Για 10 ώρες δηλαδή εργασίας, ο υπεύθυνος αίθουσας θα λάβει συνολικά 90 ευρώ, ενώ ο επιτηρητής θα λάβει 82 ευρώ.


Το πρόγραμμα του διαγωνισμού

Να σημειωθεί ότι ο μεγάλος γραπτός διαγωνισμός του δημοσίου θα πραγματοποιηθεί σε μία μόνο ημέρα, αν και περιλαμβάνει την εξέταση δύο μαθημάτων. Ειδικότερα, το πρώτο μάθημα θα εξεταστεί θα εξεταστεί στις 8:00 το πρωί και το δεύτερο στις 14:30 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα το διαγωνισμού είναι το εξής:



Οι επιτηρητές υποχρεούνται να παρευρίσκονται στους χώρους των Εξεταστικών Κέντρων τουλάχιστον μία και μισή (1 ½) ώρα πριν από την έναρξη κάθε ενότητας του διαγωνισμού.

Ποιοι «κόβονται» από επιτηρητές

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 52/2022 Απόφαση του ΑΣΕΠ, συμμετοχή για να εργαστούν ως υπεύθυνοι αίθουσας ή επιτηρητές, δεν μπορούν να δηλώσουν συγγενείς των υποψηφίων.

Ειδικότερα, οι υπεύθυνοι αίθουσας και οι επιτηρητές απαγορεύεται να είναι σύζυγοι ή συγγενής εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, μέχρι και τρίτου βαθμού, με υποψήφιο που διαγωνίζεται στο ίδιο εξεταστικό κέντρο ή ακόμα και σε παράρτημα αυτού. Σχετική δήλωση παραδίδεται στον πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής ή στον γενικό επόπτη ή τον επόπτη εξετάσεων πριν από την έναρξη του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου