Ηγουμενίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Παππάς σε ηλικία 47 ετών - Συλλυπητήριο μήνυμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ηγουμενίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Παππάς σε ηλικία 47 ετών - Συλλυπητήριο μήνυμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας

Ηγουμενίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Παππάς σε ηλικία 47 ετών - Συλλυπητήριο μήνυμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας

Αδιανόητοι αποχωρισμοί…

Με οδύνη αποχαιρετούμε το σύντροφό μας Βασίλη Παππά, που έφυγε πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή στις 18/2/2023. Ένας μαχητής με ευφυία, όραμα για μια ζωή στο μπόι του ανθρώπου, ευθυκρισία και καθαρό πνεύμα. Ένας φίλος και σύντροφος που ήταν παρών στις μεγάλες και μικρές μας μάχες. Ακόμα και στις περιπτώσεις που κάποια προβλήματα υγείας του μας στερούσαν την πολύτιμη φυσική παρουσία του, αποτελούσε για μας παράδειγμα αγωνιστικής στάσης, δυναμισμού και αξιοπρέπειας.

Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνεις, σύντροφε, πρώτιστα για την οικογένεια και τους συντρόφους, αλλά και για όσους σε γνώρισαν και είχαν την τύχη να συνομιλήσουν μαζί σου και να τους κερδίσεις με την ευρεία αντίληψή σου για την πραγματικότητα και την ελπιδοφόρα πίστη σου στη ρεαλιστική ουτοπία ενός καλύτερου κόσμου. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ζωντανή την τόσο γειωμένη στην αναγκαιότητα ποιητική σου οπτική για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Η κηδεία του συντρόφου μας θα γίνει τη Δευτέρα 20/2/2023, 12.00΄ στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στην Ηγουμενίτσα.

Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου