Βάζουνε λουκέτο στο δημόσιο ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Βάζουνε λουκέτο στο δημόσιο ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας

Βάζουνε λουκέτο στο δημόσιο ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από την ανακοίνωση - καταγγελία του περιφερειακού συμβούλου Γ. Ζάψα και της παράταξής του για τον κίνδυνο να μπει λουκέτο και στο δημόσιο ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας (τα υπόλοιπα της Ηπείρου έχουν ήδη κλείσει) και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, Θωμάς Πιτούλης, με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε τις ανησυχίες του Γ. Ζάψα.

Με δελτίο τύπου ενημέρωσε ότι από 31 Γενάρη θα ανασταλεί η λειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας, κάνοντας λόγο για "υφιστάμενους – ιδιαίτερους υπηρεσιακούς λόγους", χωρίς ωστόσο να εξηγεί ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι...

Το κάνει ακόμη χειρότερο στη συνέχεια, δεδομένου ότι αν και κάνει λόγο για αναστολή λειτουργίας "έως ότου αυτοί οι λόγοι εκλείψουν...", τελειώνει την ανακοίνωσή του αναφέροντας "πως ο χώρος & ο μηχανολογικός εξοπλισμός, θα αξιοποιηθούν για εξυπηρέτηση άλλων σκοπών"!

Αλήθεια ποιους άλλους σκοπούς μπορεί να εξυπηρετήσει ο χώρος και ο μηχανολογικός εξοπλισμός του δημόσιου ΚΤΕΟ;;;

Μπορεί ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, Θ. Πιτούλης να είναι στα μαχαίρια με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλ. Καχριμάνη, ωστόσο όταν πρόκειται να εφαρμόσουν ακραία αντιλαϊκή νεοφιλελεύθερη πολιτική προς όφελος ιδιωτών (στην προκείμενη περίπτωση των ιδιωτικών ΚΤΕΟ), τότε μια χαρά εναρμονίζονται οι ενέργειές τους...!

Διαβάστε την ανακοίνωση του Θωμά Πιτούλη για το κλείσιμο του δημόσιου ΚΤΕΟ Θεπσρωτίας

«Αναστολή λειτουργίας ΚΤΕΟ της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας»

Ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Θεσπρωτίας, λαμβάνοντας υπόψη τους υφιστάμενους – ιδιαίτερους υπηρεσιακούς λόγους που αφορούν την λειτουργία του Τμήματος ΚΤΕΟ της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της ΠΕ Θεσπρωτίας, ανακοινώνει πως είναι αναγκασμένος να προβεί στην Αναστολή Λειτουργίας του, έως ότου αυτοί εκλείψουν.
Ως εκ τούτου το ΚΤΕΟ θα διακόψει την παροχή των υπηρεσιών του από 31/1/2023.

Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών, γνωρίζοντας πως ο χώρος & ο μηχανολογικός εξοπλισμός, θα αξιοποιηθούν για εξυπηρέτηση άλλων σκοπών.
Σχετικά με αυτά θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου