Συνεχάρη τη νέα Πρύτανη με ...προσμονή!!! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Συνεχάρη τη νέα Πρύτανη με ...προσμονή!!!

Συνεχάρη τη νέα Πρύτανη με ...προσμονή!!!

"Στην Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Πρυτανικής Αρχής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο οποίος αφού αποχαιρέτησε τον απερχόμενο Πρύτανη, κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, συνεχάρη τη νέα Πρύτανη, κα. Άννα Μπατιστάτου για την προαγωγή της και της ευχήθηκε καλή θητεία στα νέα της καθήκοντα, με την προσμονή για τη συνδρομή της στη σύνδεση και της Ηγουμενίτσας με την ακαδημαϊκή κοινότητα και στην καθόλα δίκαιη επανένταξη της πόλης μας στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας".

....................................................................................................................................

Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανάρτηση του Δήμου Ηγουμενίτσας στη σελίδα του στο facebook. Ο Δήμαρχος κ. Λώλος ευχήθηκε στη νέα Πρύτανη ..."με την προσμονή για τη συνδρομή της στη σύνδεση και της Ηγουμενίτσας με την ακαδημαϊκή κοινότητα και στην καθόλα δίκαιη επανένταξη της πόλης μας στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας".

Μόνο που κανείς δεν κέρδισε πράγματα με προσμονή και υπομονή. Επί θητείας του κ. Λώλου, η Ηγουμενίτσα έχασε μέσα από τα χέρια της, τους δύο πνεύμονες της. Το ΤΕΙ και το λιμάνι (μαζί με τη χερσαία ζώνη). 

Όσες προεκλογικές παπάτζες στο facebook και να ποστάρει για να δείξει ότι δήθεν διεκδικεί, ας μην προσμένει να δει στις επόμενες εκλογές τα ποσοστά που έβλεπε μέχρι τώρα...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου