Δυναμώστε τους Θεσπρωτικούς αντίλαλους..!!! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Δυναμώστε τους Θεσπρωτικούς αντίλαλους..!!!

Δυναμώστε τους Θεσπρωτικούς αντίλαλους..!!!

Πολύς λόγος γίνεται ακόμη μια φορά για το ρόλο των ΜΜΕ, τόσο πανελλαδικά, όσο και περιφερειακά.
Λίστες με κρατική διαφήμιση προς ΜΜΕ χωρίς κανένα κριτήριο, πλην μόνο την ανάλογη στήριξη στην εκάστοτε κυβέρνηση ή τουλάχιστον τη σιωπή τους...

Όσοι από τους αναγνώστες μας παρακολουθούν χρόνια, γνωρίζουν ότι για να μπορούμε να κάνουμε ρεπορταζ χωρίς περιορισμούς και να εκφράζουμε άφοβα τη γνώμη μας, δεν συμμετείχαμε σε τέτοιες δοσοληψίες. Και ούτε πρόκειται...

Γι' αυτό το λόγο η εφημερίδα μας ανέστειλε την κυκλοφορία της μετά από 43 χρόνια κυκλοφορίας, έστω προσωρινά...!!!

Τα τελευταία τρία χρόνια συνεχίζουμε μέσω της ιστοσελίδας μας καταγράφοντας καθημερινά την επικαιρότητα στην περιοχή μας, αλλά τη σχολιάζουμε κιόλας...

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα δείτε τον τίτλο της ιστοσελίδας μας σε καμία από τις λίστες με κρατική διαφήμιση, παρά το γεγονός ότι πληρούμε όλα τα κριτήρια...!

Και επειδή δεν πρόκειται να ζητήσουμε ποτέ από κανένα βουλευτή, χάρες, αλλά θα συνεχίσουμε ακόμη πιο έντονα, τα εμπεριστατωμένα ρεπορταζ μας, αλλά και το σχολιασμό μας, καλούμε τους αναγνώστες μας που επιθυμούν να συνεχίσει να λειτουργεί η ιστοσελίδα μας, χωρίς την παραμικρή κρατική ενίσχυση, και παρά την πολεμική τους συμπεριφορά, να στηρίξει ο καθένας ατομικά την προσπάθειά μας.

Καλούμε τους αναγνώστες μας να κάνουν και δική τους υπόθεση -ανάλογα με τις δυνατότητές τους- τη συνέχιση της πορείας των "Θεσπρωτικών αντίλαλων".

Η επιθετική στάση των κυβερνώντων μας δίνει να καταλάβουμε την αξία της δουλειάς μας, αλλά και η αποδοχή των αναγνωστών μας, την αναγκαιότητα ύπαρξης μιας ανεξάρτητης ενημερωτικής ιστοσελίδας στη Θεσπρωτία, που δεν θα χαρίζεται σε κανέναν.

Το επόμενο διάστημα ετοιμάζουμε την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας και τον εμπλουτισμό με πολλά ενδιαφέροντα θέματα. Κάτι που όμως θα εξαρτηθεί από την οικονομική στήριξη που μπορούν να παράσχουν οι αναγνώστες μας, και ΜΟΝΟ...

Καλούμε τους αναγνώστες μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με μια ελάχιστη οικονομική στήριξη, ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός. Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας παραμένει ελεύθερη για όλους, χωρίς να υπάρχει κάποια υποχρεώση.

Οι Θεσπρωτικοί αντίλαλοι θα μπουν μόνο στη "λίστα" των αναγνωστών...
Όποιοι θέλουν και μπορούν, ας ενισχύσουν την προσπάθειά μας με όποιο ποσό οι ίδιοι θέλουν και μπορούν, στον κάτωθι λογαριασμό.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ: 347/940983-18
ΙΒΑΝ: GR8001103470000034794098318
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΣΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
BIC: ETHNGRAA

Μια μικρή συνδρομή των 10, 20, 50€ ή όποιο ποσό μπορεί ο καθένας, από τους αναγνώστες μας, μας δίνει τη δυνατότητα στην αναβάμιση της ιστοσελίδας μας, αλλά και της δημοσιογραφικής μας δουλειάς.



Ενημερώνουμε επίσης τους επαγγελματίες της περιοχής μας, ότι έχουμε διαμορφώσει οικονομικά διαφημιστικά πακέτα για την προβολή των επιχειρήσεών τους...

Όσοι από τους φίλους και αναγνώστες δεν έχουν τη δυνατότητα να μας στηρίξουν οικονομικά, αλλά θέλουν να ενισχύσουν τη δουλειά μας, μπορούν να μοιραστούν και να κοινοποιήσουν τη σελίδα μας στους φίλους τους στο facebook..

Για περισσότερες πληροφορίες
email: antilaloi1977@gmail.com
Τηλ: 6945114015
Ή με μήνυμα στη σελίδας μας στο facebook...

Σας ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα υποστήριξή σας...!

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ
"Στην υπηρεσία του θεσπρωτικού λαού..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου