Ανύπαρκτος ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας... - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ανύπαρκτος ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας...

Ανύπαρκτος ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας...

Η κατάσταση στην οικονομία και ιδιαίτερα στην τοπική οικονομία είναι δραματική. Σε όλους τους κλάδους βεβαίως, εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης.

Ωστόσο, για αυτό το λόγο υπάρχουν οι συνδικαλιστικοί φορείς και οι σύλλογοι. Για να πιέζουν για την αλλαγή και τη βελτίωση της κατάστασης. Τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας πολλών παραγόντων, για τον εμπορικό κόσμο της Θεσπρωτίας και της Ηγουμενίτσας, η κατάσταση είναι απελπιστική.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας, όφειλε να είναι ενεργός, δραστήριος και να δείχνει κατευθύνσεις, να κάνει προτάσεις και να πιέζει για τη βελτίωση των συνθηκών της αγοράς. Τίποτε από αυτά όμως δε συμβαίνει. Ο εμπορικός σύλλογος Ηγουμενίτσας είναι εντελώς αδρανής. Δεν κατάφερε ούτε το εορταστικό ωράριο της αγοράς να κάνει γνωστό στους κατοίκους της Ηγ/τσας, την ώρα που άλλοι Σύλλογοι προχωρούν σε ενέργειες για την τόνωση της εμπορικής κίνησης μέσω δράσεων, έστω τις ημέρες των εορτών που γίνεται ένα σημαντικό ποσοστό του ετήσιου τζίρου της αγοράς.

Δεν αποτελεί μια κριτική στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου, αλλά μια διαπίστωση για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο εμπορικός κόσμος της πόλης, γενικότερα. 
Την εποχή που η αγορά των Ιωαννίνων πλημμυρίζει απο Ηγουμενιτσιώτες...

Την ώρα που θα έπρεπε να υπάρχει έντονη δραστηριότητα και μαχητικότητα, διαπιστώνεται μια απόλυτη ύπνωση. 
Και αυτό δεν αφορά μόνο τους εμπόρους. Διότι, όσο πιο μαχητικοί είναι οι συνδικαλιστικοί φορείς της αγοράς, τόσο περισσότερα είναι τα οφέλη για ολόκληρη την τοπική κοινωνία!

Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους, αλλά και τη δύναμή τους...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου