Φιλιάτες: Για κακούργημα παραπέμπονται αντιδήμαρχος και υπάλληλος - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Φιλιάτες: Για κακούργημα παραπέμπονται αντιδήμαρχος και υπάλληλος

Φιλιάτες: Για κακούργημα παραπέμπονται αντιδήμαρχος και υπάλληλος

Κατηγορία για κακούργημα και συγκεκριμένα της εγκατάλειψης ζώων άσκησε ο εισαγγελέας στον υπάλληλο και τον αντιδήμαρχο του Δήμου Φιλιατών που οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του.
Και οι δύο έλαβαν προθεσμία και θα απολογηθούν στον ανακριτή την προσεχή Δευτέρα.

Τα ολίγων ημερών κουτάβια, εξαφανίστηκαν από την κωμόπολη των Φιλιατών την Τετάρτη το απόγευμα. Χθες το μεσημέρι μετά από τηλεφώνημα αγνώστου ενημερώθηκε η Αστυνομία πως εργαζόμενος του Δήμου πέταξε σε περιοχή κοντά στο φράγμα του Καλαμα κάποια κουτάβια. Κατά την έρευνα που ακολούθησε τα σκυλιά δεν βρέθηκαν, όμως ο εργαζόμενος, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς, παραδέχθηκε την πράξη του και είπε πως προέβη σε αυτήν κατ’ εντολή του αρμόδιου αντιδημάρχου.

Το πρωί σήμερα κατά τη διάρκεια αυτοψίας σε ακίνητο ιδιοκτησίας του αντιδημάρχου, εντοπίστηκαν από την κτηνιατρική υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου, έξι κουτάβια, καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με την έκθεση των κτηνιάτρων και από το Δήμο Φιλιατών υπάρχει ο ισχυρισμός ότι περισυνελέγησαν και μεταφέρθηκαν εκεί. Ούτε όμως αυτό το επιχείρημα έπεισε τον εισαγγελέα, καθώς –αν πρόκειται για τα ίδια ζωάκια– η πράξη της απομάκρυνσης από τη μητέρα τους και της εγκατάλειψης είχε ήδη συντελεστεί.

Ο Δήμαρχος Φιλιατών, με αφορμή και το συμβάν, στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Ηπείρου ανέφερε ότι το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι πολύ σοβαρό, οι αντιδήμαρχοι που έχουν την αρμοδιότητα βρίσκονται κατηγορούμενοι και θα πρέπει να υπάρξει άμεσα σχετική νομοθετική ρύθμιση.

ΠΗΓΗ: www.ertnews.gr
Βάσω Γκόρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου