Ευτυχώς που έπλυναν...!!! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Ευτυχώς που έπλυναν...!!!

Ευτυχώς που έπλυναν...!!!

Είναι γεγονός, ότι η δημοτική αρχή του Δήμου Ηγουμενίτσας, έχει παρατήσει το Δήμο και τους δημότες στο έλεος του θεού και των καιρικών συνθηκών...

Είναι επίσης γεγονός, ότι όχι μόνο έχουν επαναπαυθεί στην ανυπαρξία τους, αλλά δηλώνουν χωρίς ντροπή δια στόματος Δημάρχου, ότι τους "έχουνε βαρεθεί τα καφενεία..."!

Όλα αυτά σε μια πόλη που οι δημότες δεν απολαμβάνουν έστω το πρώτο και πιο σημαντικό αγαθό, αυτό της καθαριότητας!

Χωρίς ντροπή και χωρίς αιδώ η δημοτική αρχή μέσω της αρμόδιας Αντιδημάρχου Χριστίνας Τζέλλου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι έπλυναν την Πλατεία Δημαρχείου, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πλύνουνε και τους κάδους απορριμμάτων της πόλης.
Όλα αυτά, μέσα Σεπτεμβρίου...
Δηλαδή πέρασε όλο το καλοκαίρι κι αυτοί ΘΑ πλύνουνε τους κάδους απορριμμάτων το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο...

Θα αναρωτηθεί κανείς: "Καλά δε μπορούνε να κάνουν τη δουλειά που τους ανέθεσαν οι πολίτες, είναι δυνατόν να μας ειρωνεύονται κιόλας";;;

Η απάντηση κρύβεται αλλού... Τις επόμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γ. Λώλος, αναμένεται να κάνει ανασχηματισμό, δηλαδή να αλλάξει τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Οργανισμών που υπόκεινται στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Φαίνεται πως η κα. Τζέλλου, αφού είδε ότι δεν κατάφερε απολύτως τίποτε στο έργο της καθαριότητας, ακολούθησε την τακτική που ακολουθεί η παράταξη του κ. Λώλου εδώ και καιρό. Προσπαθούνε μέσω δελτίων Τύπου και ανακοινώσεων, να παρουσιάσουνε το άσπρο, μαύρο...

Δεν θα μπορούσε να κάνει και τίποτα άλλωστε, δεδομένου ότι αν δεν υπάρχει πολιτική βούληση και έλεγχος από το Δήμαρχο, δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα, όπως συνέβη με τον προηγούμενο, όπως θα συμβεί και με τον επόμενο αντιδήμαρχο.
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, που λέει και ο θυμόσοφος λαός...
Άλλωστε, γι' αυτό το λόγο γίνονται οι ανασχηματισμοί. Για να αλλάζουνε τα πρόσωπα, ώστε να ικανοποιούνται προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά και να ρίχνει ο επικεφαλής την ευθύνη σε υφισταμένους του... Παλιό κόλπο...

Είναι τόσο τραγικοί οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το Δήμο Ηγουμενίτσας, που δε ντράπηκαν να βγάλουν Δελτίο Τύπου για να μας ενημερώσουν ότι έπλυναν την Πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας, την οποία βρώμισαν οι ίδιοι πρόσφατα, πραγματοποιώντας μια "Πολιτιστική" δράση με μπογιές....


Αυτοί που δεν κατόρθωσαν να υλοποιήσουν μια πολιτιστική δράση όλο το καλοκαίρι, ανέθεσαν σε κάποιους ιδιώτες να κάνουν μια ...καλλιτεχνική δημιουργία με μπογιές σε κύκλο, βάζοντας παιδάκια να κάνουν γύρο-γύρο με τα ποδήλατά τους, σαν να ήταν κατάδικοι.

Εκτός κι αν αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελαν να στείλουν στη νέα γενιά: Ότι σε αυτή την πόλη είναι καταδικασμένοι, η πνευματική τους καλλιέργεια να αρκείται σε ένα κύκλο, απλώς θα έχει χρώμα μπλε...

Και θα πρέπει να τους συγχαρούμε, επειδή έπλυναν μέσα Σεπτέμβρη;;; Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί είναι ότι τους ίδιους δεν τους ξεπλένει τίποτα...!

Διαβάστε (και θαυμάστε) την ανακοίνωση της αντιδημάρχου καθαριότητας
 
Πρόγραμμα καθαρισμού και πλυσίματος κάδων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, έχοντας ως στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών, σας ενημερώνει ότι την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και πλύσιμο της Πλατείας Δημαρχείου.

Επιπλέον, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός και πλύσιμο του πεζόδρομου της Γρηγορίου Λαμπράκη και των κάθετων αυτής.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί πλύσιμο κάδων στις εξής περιοχές:

15-09-2021: Πλύσιμο κάδων στις περιοχές παλιό Δημαρχείο – Λαϊκή (οδοί Ελευθερίας και Σελλών), στην οδό Κύπρου & την Παραλιακή οδό.

22-09-2021: Πλύσιμο κάδων στις οδούς Γράμμου και Κουγκίου Κιάφας, καθώς και στα Ελβετικά & περιοχή Γηροκομείου.

23-09-2021: Πλύσιμο κάδων στην ευθεία Μαυρουδίου.

Στις αρχές Οκτωβρίου (θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση) θα προγραμματιστεί πλύσιμο κάδων στις περιοχές Γραικοχωρίου, Νέας Σελεύκειας, Λαδοχωρίου, Νέες Εργατικές κατοικίες, Αμπέλια και στον οικισμό Εθνικής Αντίστασης, και έπονται οι υπόλοιπες περιοχές.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας:

Συνεχίζουμε κανονικά να συλλέγουμε τα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ υλικά και να τα απορρίπτουμε στους ΜΠΛΕ κάδους.

Γάντια, μάσκες, μαντηλάκια μιας χρήσης και αυτοδιαγνωστικά τεστ (self-tests) ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ γι’ αυτό απορρίπτονται στους πράσινους/ασημί κάδους (οδηγίες για απόβλητα Covid-19 βρίσκουμε εδώ).

Δένουμε καλά τις σακούλες σκουπιδιών πριν τις απορρίψουμε στους πράσινους / ασημί κάδους.

Δεν αφήνουμε σακούλες έξω από τους κάδους. Αν ο κάδος έχει γεμίσει βρίσκουμε κάποιον παρακείμενο.

Δεν βγάζουμε ογκώδη αντικείμενα (π.χ. έπιπλα, στρώματα) και κλαδέματα στους δρόμους ή έξω από τους κάδους, παρά μόνο τις ημέρες που έχει προγραμματιστεί η συλλογή τους από τον Δήμο και έπειτα από επικοινωνία με την Υπηρεσία Καθαριότητας στο τηλέφωνο 26650 21150.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας!

Η Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας
Χριστίνα Τζέλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου