Ηγουμενίτσα: Ένταση και βαρείς χαρακτηρισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο (+BINTEO) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Ηγουμενίτσα: Ένταση και βαρείς χαρακτηρισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο (+BINTEO)

Ηγουμενίτσα: Ένταση και βαρείς χαρακτηρισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο (+BINTEO)

Με ένταση και βαρείς χαρακτηρισμούς και δηλώσεις μεταξύ των δημοτικών συμβούλων Γιάννη Γόγολου και Ηλία Λώλη ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας πριν λίγη ώρα.

Παρόλο που στα περισσότερα θέματα υπήρχε ομοφωνία, όταν έφτασε η συζήτηση στο τελευταίο θέμα της συνεδρίασης που αφορούσε την "Κατανομή Γ’ δόσης 2021 στις σχολικές επιτροπές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς τους και αποζημίωσης εθελοντών σχολικών τροχονόμων" με εισηγητή τον Ηλία Λώλη, με την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, ο κ. Γόγολος διαφώνησε όχι επί του περιεχομένου, αλλά με το αίτημα να αλλάξει ο εισηγητής, δηλαδή ο Η. Λώλης.

Εδώ και λίγο καιρό οι δύο σύμβουλοι βρίσκονται σε μια κόντρα, η οποία έχει μάλλον προσωπικά αίτια και όχι πολιτικά, δεδομένου ότι δεν έχουν εκφραστεί ακόμη δημόσια...
Αυτή τη φορά όμως η κόντρα τους έφτασε το επίπεδό τους...

Στο άκουσμα του αιτήματος του κ. Γόγολου, ο κ. Λώλης σήκωσε το γάντι, φτάνοντας να λέει στον αντίπαλό του: "Αν μιλήσω εγώ, θα φύγεις από την Ηουμενίτσα" και ο κ. Γόγολος να απαντά: "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ρε γάϊδαρε με δίπλωμα..."!

Εμείς πάντως είχαμε προτείνει από πέρυσι να κόβεται εισιτήριο για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με τα όσα ευτράπελα λαμβάνουν χώρα. Ωστόσο η δημοτική αρχή επιλέγει, για τους δικούς της λόγους, να μη γίνονται δια ζώσης οι συνεδριάσεις, αλλά μέσω τηλεδιάσκεψης. Και σήμερα ο λόγος έγινε ξεκάθαρος, δεδομένου ότι όσο οι δημοτικοί σύμβουλοι (οι οποίοι έχουν διατελέσει αντιδήμαρχοι επί σειρά ετών και οι δύο και γνωρίζουν πολλά για το Δήμο Ηγ/τσας, αλλά και ο ένας για τον άλλον) η ζωντανή μετάδοση διακόπηκε και μάλιστα πάνω στο καλύτερο...

Αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι, είναι ότι κανείς τους δεν πρόκειται να τα πεί ΟΛΑ, όπως απειλούσαν...

Υ.Γ. Στο τέλος το βίντεο διακόπηκε απότομα από το χειριστή του Δήμου Ηγουμενίτσας κι όχι από εμάς. Προφανώς θέλησαν να προλάβουν κάποιες αποκαλύψεις, εν θερμώ...!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου