Ο Βασίλης Γιόγιακας για το επικείμενο άνοιγμα του τελωνείου Μαυροματίου - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ο Βασίλης Γιόγιακας για το επικείμενο άνοιγμα του τελωνείου Μαυροματίου

Ο Βασίλης Γιόγιακας για το επικείμενο άνοιγμα του τελωνείου Μαυροματίου

Το μεσημέρι της Τετάρτης με διαρροή από το γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκου Καχριμάνη, έγινε γνωστό ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 7/6/2021 θα ανοίξει ξανά το τελωνείο Μαυροματίου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Περιφερειάρχης με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου.

Κι όπως συνηθίζουνε σε αυτές τις περιπτώσεις αρχίζουν ένας- ένας οι τοπικοί φορείς εξουσίας να επιχειρούν να δείξουν ότι η εξέλιξη αυτή έρχεται κατόπιν ενεργειών τους...

Μετά τη διαρροή της είδησης από τον κ. Καχριμάνη, ήρθε η σειρά του κ. Γιόγιακα να δείξει τη συμβολή του στην εξέλιξη αυτή.

Ο κυβερνητικός Βουλευτής Θεσπρωτίας, Βασίλης Γιόγιακας το απόγευμα της Τετάρτης, με ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, έκανε γνωστό ότι συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεροπετρίτη, ο οποίος τους ανακοίνωσε την απόφαση για άνοιγμα του τελωνείου Μαυροματίου.

Στην ανάρτησή του ο κ. Γιόγιακας, αναφέρει:

"Από τη μεσημεριανή συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη κατά την οποία επιτέλους δόθηκε σαφής δέσμευση για την επαναλειτουργία του Τελωνείου Μαυροματίου από το πρωί της Δευτέρας, 8 π.μ. με 4 μ.μ., και για τη διέλευση φορτηγών. Μαζί με τον Δήμαρχο Φιλιατών Σπύρο Παππά που ήταν στη συνάντηση ευχαριστούμε τους Υπουργούς κ.κ. Γεραπετρίτη, Χαρδαλιά και Οικονόμου καθώς και τον κ. Αρκουμανέα του ΕΟΔΥ οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε ένα πολύμηνο αίτημα της περιοχής μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου