Το ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για τη χερσαία ζώνη: "Το πρόβλημα λύνεται με μια τροπολογία σε ένα νομοσχέδιο" - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Το ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για τη χερσαία ζώνη: "Το πρόβλημα λύνεται με μια τροπολογία σε ένα νομοσχέδιο"

Το ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για τη χερσαία ζώνη: "Το πρόβλημα λύνεται με μια τροπολογία σε ένα νομοσχέδιο"

Το σήριαλ μεταξύ Δήμου Ηγουμενίτσας – ΟΛΗΓ ΑΕ για το ποιος έχει τη διαχείριση της παραλίας Δρεπάνου και ποιος μπορεί να προκηρύξει διαγωνισμούς για την εκμίσθωση των αναψυκτηρίων συνεχίζεται. Η κατάσταση αυτή θα διαιωνίζεται όσο δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία απόδοσης της χερσαίας ζώνης του λιμένα Ηγουμενίτσας (στην οποία ανήκει και η παραλία Δρεπάνου) στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Τα τελευταία επτά χρόνια δύο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και ένας της ΝΔ διαβεβαίωσαν την τοπική κοινωνία, ότι το ζήτημα τελειώνει και ο Δήμος Ηγουμενίτσας πλέον μπορεί να σχεδιάσει και να επενδύσει με νέους όρους στο παραλιακό μέτωπο.

Δυστυχώς η κοροϊδία συνεχίζεται και δυστυχώς οι συντοπίτες -παρούσα Διοίκηση του ΟΛΗΓ- έχουν ιδιοκτησιακή αντίληψη για εκείνο που το κόμμα τους διόρισε να διοικήσουν και ταυτόχρονα να υπηρετούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Όσο περισσότερο καθυστερεί η παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στο Δήμο, τόσο αναδεικνύεται η πραγματική πρόθεση της Κυβέρνησης που δεν είναι άλλη από το να μην πραγματοποιηθεί η παραχώρηση, ώστε να μεταβιβαστεί στον ιδιώτη στον οποίο θα πωληθεί ο ΟΛΗΓ. Αν η Κυβέρνηση έχει την πολιτική βούληση να παραχωρήσει την χερσαία ζώνη του λιμένα στο Δήμο, πρέπει να προχωρήσει στην επίσπευση των διαδικασιών.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση αυτή έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά από προηγούμενες αρνητικές εξελίξεις όπως η κατάργηση του ΤΕΙ, η υποβάθμιση των δημόσιων υποδομών υγείας με αποκορύφωμα τη βάπτιση του Κ.Υ. σε ΤΕΠ.

Καλούμε την Κυβέρνηση και τον κυβερνητικό βουλευτή να δώσουν τέλος στο σήριαλ αυτό.

Διότι ή υπάρχει πολιτική βούληση να γίνει ή βρίσκουμε δικαιολογίες για άλλη μια φορά σε ένα σοβαρό πρόβλημα της τοπικής μας κοινωνίας.

Το πρόβλημα λύνεται με μια τροπολογία σε ένα νομοσχέδιο.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε.
ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΚΑΤΣΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου