Νέα ένταξη έργου της ΔΕΥΑΗ στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Νέα ένταξη έργου της ΔΕΥΑΗ στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020»

Νέα ένταξη έργου της ΔΕΥΑΗ στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» 

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020» η παρακάτω πράξη συνολικού κόστους 2.849.278,20€: «Παρεμβάσεις που συμβάλλουν στην ενεργειακή αποδοτικότητα των υποδομών της ΔΕΥΑΗ» 

Το αντικείμενο της πράξης αφορά σε δυο (2) υποέργα: 

α. αντικατάσταση οχημάτων, καθώς και μηχανημάτων έργου με νέα ενεργειακά, αποδοτικά και χαμηλών εκπομπών, με την οποία μπορεί να επιτευχθεί σημαντική μείωση στην κατανάλωση καυσίμων και στο κόστος λειτουργίας, και 

β. ενεργειακή αναβάθμιση αντλιοστασίων ύδρευσης της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, δηλαδή αναβάθμιση γεωτρήσεων και προωθητικών αντλιοστασίων του δικτύου ύδρευσης που διαχειρίζεται η ΔΕΥΑΗ και εξυπηρετεί τόσο την πόλη της Ηγουμενίτσας, όσο και τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες, που απαρτίζουν τον Δήμο Ηγουμενίτσας. 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήριος Μήτσης δήλωσε σχετικά: 
«Επιταχύνουμε τους ρυθμούς για την υλοποίηση της δέσμευσης μας για σταδιακή μείωση του κόστους του τιμολογίου της ΔΕΥΑΗ, μέσα από την δραστική μείωση του ενεργειακού κόστους και αποτυπώματος των εγκαταστάσεων μας. Το έργο αυτό αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της προτεραιότητας που δίνει η ΔΕΥΑΗ στην υλοποίηση αναπτυξιακών έργων και στην ολιστική διαχείρισή τους, που θα οδηγήσουν στην ενίσχυση του ενεργειακού ισοζυγίου, καθώς και σε σημαντικά οικονομικά οφέλη για την τοπική κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου