Καθημερινοί έλεγχοι της Ε' ΚΟΗ και της αστυνομίας για την πρόληψη και αποτροπή της λαθροθηρίας σε όλη την Ήπειρο - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Καθημερινοί έλεγχοι της Ε' ΚΟΗ και της αστυνομίας για την πρόληψη και αποτροπή της λαθροθηρίας σε όλη την Ήπειρο

Καθημερινοί έλεγχοι της Ε' ΚΟΗ και της αστυνομίας για την πρόληψη και αποτροπή της λαθροθηρίας σε όλη την Ήπειρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σε καθημερινή βάση, σε όλη την εδαφική επικράτεια αρμοδιότητας και ευθύνης της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου – Κέρκυρας συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, για την πρόληψη και αποτροπή κρουσμάτων λαθροθηρίας, αλλά και για την προστασία της πανίδας. Συνεχείς επίσης, είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται με την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου και για τη διαπίστωση της κατοχής άδειας θήρας για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο. 

Η συνεργασία της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου με το σύνολο των συναρμόδιων υπηρεσιών και φορέων είναι η καλύτερη δυνατή και κεντρική στόχευση του ΔΣ αποτελεί η ενίσχυση της συνεργασίας αυτής και όπου καθίσταται εφικτό, η διεύρυνσή της. 
Ιδιαίτερη μνεία ωστόσο θα πρέπει να γίνει στην άριστη συνεργασία με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, που ανταποκρίνεται όπου και όποτε της ζητηθεί, συνδράμοντας στο έργο της Θηροφυλακής. 

Σε μία από τις κοινές δράσεις της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και της ΕΛ.ΑΣ, πριν από λίγες ημέρες σε έναν από τους πλέον γνωστούς κυνηγότοπους της χώρας, στην περιοχή του Ζαγορίου μικτό κλιμάκιο της Θηροφυλακής της Ε’ ΚΟΗ και της Αστυνομίας από το Α.Τ Κήπων Ζαγορίου πραγματοποίησε κοινούς ελέγχους από τις νυχτερινές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δεκάδες κυνηγούς που βρισκόταν στην περιοχή, για την άσκηση θήρας. 
Το ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την ηγεσία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου και προς τον Διευθυντή, ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Δούβαλη για την άμεση ανταπόκριση σε ό,τι έχει ζητηθεί και δεσμεύεται, ότι θα προσπαθήσει να ενισχύσει και να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο τη συνεργασία αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου